2777
2789
عنوان

نمیدونم برای چی انقدر بی محلی میکنه(مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 138 پست
چه توقعی داری  ول کن برو برای خودت چایی دم کن تلویزیون نم روشن بشین پاش‌  خودتو ناراحت نگی ...

شوهرمم خودش می بینه مامانش بی محلی میکنه اما میگه چیکار کنم خب نمیتونم بدم عوضش کنم بعد دوهفته امدم خونشون یه قرمه سبزی گذاشته 

شادی روح عموی جوونم صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم خودش می بینه مامانش بی محلی میکنه اما میگه چیکار کنم خب نمیتونم بدم عوضش کنم بعد دوهفته امدم ...

خوبه که

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
نمیشه خیلی دوره خونمون 

اهل کجایین

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

من مادرشوهرم فرشتس بخدا.ولی خواهرشوهرم کرم داره.وقتی میبینم خودشو میگیره منم بدتر ازون اخم و بی محلی میکنم بعد چون خوب میدونه من لجبازم (افتخار نمیکنم ب این رفتارم.اصلا رفتار خوبی نیست خودم خیلی ازش اسیب دیدم)زود کوتاه میاد و کم میاره

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
خیلی خدا لعنتشون کنه کاراشونو که با من برگردونه تو زندگیشون سر خودشون بیاد خیلی اذیتم 

خانمای ک اولش اذیت میشن اخرش خیلی شوهراشون خوب میشه باهاشون و دست دخالت ازشون کوتاه میشه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
من مادرشوهرم فرشتس بخدا.ولی خواهرشوهرم کرم داره.وقتی میبینم خودشو میگیره منم بدتر ازون اخم و بی محلی ...

مشگل من اینه اخه مادر شوهرم جوونه پیر نیس که بهونه بگیره

شادی روح عموی جوونم صلوات
خیلی دوره

اومد صحبت کن باهاش بگو چیزی شده مامان از من ناراحتین