2777
2789
عنوان

نمیدونم برای چی انقدر بی محلی میکنه(مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 138 پست

قورمه سبزي كه خوبه عزيزم مشكلش كجاست؟ اگه مثل من بعد يك سال بعد دوسال ميرفتي خونه مادرشوهر همون شب اول نون و پنير و گوجه خيار ميذاشت جلوت يا ته مونده آبگوشت ظهر رو اون موقع چي ميگفتي؟

اخه قبل باهام خیلی خوب بود یه روز پسرم دو سه تا لیوان شکست شبم من دستم خورد بطری نوشابه یزره ازش ریخ ...

باید سر زبون داشته باشی

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دو هفته اولا زیاد نیست بعدشم قرمه سبزی غذای خیلی خوبیه که انگار شمام ایرادگیری عزیزم

عزیزم زود قضاوت نکن اخه وقتی جاریم میاد که طبقه پایین دو نوع غذا سالاد ماست ترشی دوغ یا نوشابه اما من که میرم

شادی روح عموی جوونم صلوات
قورمه سبزي كه خوبه عزيزم مشكلش كجاست؟ اگه مثل من بعد يك سال بعد دوسال ميرفتي خونه مادرشوهر همون ...

من زیاد خودم و نمیگیرم اگه با اون جاریمم مثل من باشن من مشگل ندارم

جالب اینه میگه گوشت نمیتونم بخورم با مرغ میپزه

خب بی انصافی داره میکنه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
شوهرمم خودش می بینه مامانش بی محلی میکنه اما میگه چیکار کنم خب نمیتونم بدم عوضش کنم بعد دوهفته امدم ...

قورمه سبزی خوب نیست؟انتظار گوسفند بریون داشتی؟

شاید رفته واسه ناهار خرید کنه

چقدر بعضیا از ما عروسا بدجنسیم واقعا

میدونم سخته عزیزم ولی تو اینقدر خوب باش که شرمنده بشن قربون صدقه اش برو میدونم چندشه ولی خیلی تاثیر داره 

قورمه سبزی خوب نیست؟انتظار گوسفند بریون داشتی؟ شاید رفته واسه ناهار خرید کنه چقدر بعضیا از ما عروس ...

داری اشتباه قضاوت میکنی عزیزم برو بخون

اخه قبل باهام خیلی خوب بود یه روز پسرم دو سه تا لیوان شکست شبم من دستم خورد بطری نوشابه یزره ازش ریخ ...

خب تا حدی حق داره

اولا قرمه سبزی یه غذای مجلسی و محترمانه است

بعدشم وقتی وقتی با بچه کوچیک میری جایی باید مراقب بچه باشی که مشکل درست نکنه. وقتی مشکل درست میکنه بچه ات ، فورا عذرخواهی و جمع و جور کنی. نه که قیافه متوقع بگیری که کسی حرف نزنه آخرشم قهر کنی از سر سفره بلند بشی.

اگر قرار باشه هر نوه ای بیاد یه دست لیوان بشکنه خونه شون یک ماهه منهدم میشه

و خدا برای من کافیست.....
قورمه سبزی خوب نیست؟انتظار گوسفند بریون داشتی؟ شاید رفته واسه ناهار خرید کنه چقدر بعضیا از ما عروس ...

هه نه رفته بود پیش همسایه حرف بزنن حوصله اش سر رفته منم اینجا بوغم هی باهاش حرف زدم کل حرف و یه کلمه میکنه جواب میده