2777
2789
عنوان

پسرم هفته ی پیش

167 بازدید | 11 پست

همچین روزی از صبش خیلی بی قراری میکرد..تو ۱۱ ماهگی هستش.عصرش تب شدیدی کرد دیگه پاشوره و شربت تبر دادم بهش شبشم همینطور تا فرداش بردمش دکتر ..آبریزش بینی و سرفه نداشت اسهالم نداشت ولی شکمش بیشتر داغ بود..دکتر یه استامنوفن شربتشا داد با شیافو یه شربت مترانیدازول..گفتم اقای دکتر اسهال نداره ها ولی حس میکنم دل درد داره ...الان یه هفتس بچم خوب نشده غذاهم نمیخوره  الان میتونم خودم یه شربت آزیترومایسین ۱۰۰ بگیرم بهش بدم..چند روز ابریزش بینی داره بایکم سرفه..تو را خدا هرکی تجربه ای داره بگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه تباک باعفونت نیس ولی ممکنه چندروزبعوگوش گلوش ملتهب بشه ازیارومیتونی ۲سیسی تا۵روزبدی 

دی سیکلومین هم واس دل دردشون خوبه اونم مثلادوس روزیبار۲سیسی بیشترنه 

البته بنظرمن ببردکتردیگ من بارهاپیش اومده ک دوباربردم ویزیت 

وخدایی که بشدت کافیست

اصلا سرخود دارو نده خانم اون هم آنتی‌بیوتیک😱😱😱😱😱😱😱

حتما ببرش دوباره دکتر 

شاید نیاز باشه آزمایش بنویسه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نه اصلا سر خود دارو نده انفولانزا باشه خطرناکه نزار تبش بره بالا شیاف بزار. ببرش فوق تخصص یا بیمارستان مخصوص کودکان صلاح نیست عزیزم خودت چیزی بدی 

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂