2821
2789
عنوان

حرف نزدن پسر ۲۳ ماهم

220 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم

.پسرم ۲۳ ماهشه و خیلی کم صحبت میکنه.نهایت ۱۵،۱۶ کلمه بگه جمله هم اصلا حتی مامان و بابارو هم نمیگه😞 به شدت نگرانشم.چیکار کنم که زودتر حرف بیوفته.؟بعضی وقتا وقتی چیزی و میخواد و من متوجه نمیشم خیلی کلافه میشه و جیغ میکشه

ناراحتشم راهنماییم میکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اومکا3میدی بهش؟

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

برااش شعر بخووون 

شعر بچگونه ها نه بری حافظ بخونی😁♥️

من از بچگی برای دخترم شعر میخوندم 

تو یکسال و شش ماهگی جمله بندیش کامل شد و الان که دو سال و نیمشه نزدیک ۳۰ تا شعر حفظه 

پسر منم ۱۷ماهشه خیلی کم حرف میزنه دلم خیای براش میسوزه بچم اینقد دلش میخاد صحبت کنه😣😣

پسرمن همسن پسرتو 17ماهش راه نمیره مامانا😞😞

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌