2777
2789
عنوان

لک بینی بعد از دود دادن عنبر نسارا

| مشاهده متن کامل بحث + 13054 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ساغر جون خوبی؟ به بکارت ممکنه آسیب بزنه آخه خیلی میسوخت، خیلی نگران شدم

نمیدونم  گلم  شاید داری پریود میشی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزيزم تيكرت واقعي نيست؟

نه عزیز

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
احتمال داره صخامتتو برده بالا بخاطر اون

عه  چرا  برد بالا  ..ممکنه ضخامت  بالا بود اورده باشه پایین  

اخه دکتر برای جلوگیری از سقط و خونریزی به من داده 🙄

اره  میدونم اونجوریم میدن  ...

باید مطمئن باشه عنبر نسا وگرنه زگیل تناسلی میگیری  منم حماقت کردم و عنبر نسا دود کردم و زگیل ت ...

آره منم همش ازین میترسم برای الاغ ماده نباشه اصلا تقلبم که زیاده تا بخوای

امسال تابستون عفونت داشتم دکترم رفتم ولی هی برمیگشت، یعنی همون کاملا خوب نشده؟ عفونت خونریزی م ایجاد ...

اره عزیزم،ترشحات غیر معمول ویا خونریزی بین دوره ای وقبل  موعد پریودی از نشانه های عفونته