وای ممنون من به دعاهای شماها کلا در حق همدیگه خیلییی معتقدم بارها شده جواب گرفتم ... ممنون گلم انشاءلله خیر بچتو ببینی
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
من کیست اندومتریوما دارم، گفتن تاثیر داره تو ازبین رفتنش که دود میدم
آره برا خیلی چیزا مفیده
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
نه خب ضخامتت زياد بوده تو پريود ريزش كرده نگران نباش مشكلت چي خواهري برا مادرشدن
اره حتما چون یه کسال بود پریودیم کمتر شده بود ... خدا کنه چیزیم نشده باشه شکر خدا امروز روز ۸ کمتر شدم ..شوهرم مشکل داره خودمم مشکوک به چسبندگی که تازه اینجوری شدم
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
امسال تابستونم استفاده کردم علایمی که داشتم مثه خارش و سوزش رو برد....منتها چند بار دیگه برگشت، چقد ...
لباس زیر نخی بپوش،بجای اینکه با دستمال خشک کنید،بعد از دستشویی لباس زیرت عوض کن،،اب بتادین حتمااات چند بار استفاده کن،قرص مترونیدازول وچرک خشک کن خوبه همزمان استفاده کنی
حالا که مجردی ونمتونی از پماد وازینال استفاده کنی،اب بتادین درست کن و بشین داخلش،خیلی خوبه،
آخه علایم عفونت نداشتم، امسال تابستون گرفتم چند بار برگشت آخرین بار باهمین عنبر نسارا خوب شدم، ایندفه برای کیستم استفاده کردم اینطوری شد، ولی علایم عفونت نداشتم