2777
2789

امشب پدرشوهردیوونم داشت بابچه ۲ماهم بازی می کردیهودیدم دستشوگرفته داره اززمین بلندش نی کنه بچه درازکشیدرو بچه دست وپامیزد می خندید درجواب می گه بچه دلش می خوادبلندشه منم گفتم لطفایاراخراون باشه وبچروازش گرفتم همش تودلم می گم اگه دستش یاکتف بچم جابه جامی شدچی کارمی کردن شما تواین شرایط باشین چی می گید ؟خیلی اعصابم خورده بارهاگفتم اصلاحالیش نمیشه اگه اتفاقی میوفتادمن می مردم

فقط میتونم هنگ کنم الان 😐😐😐😐

یکی منو با فیس سیامک انصاری تصور کنه ولاغیر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بنطرم دادبزن بگو وای دستش . دستش حتما دررفت . مادرشوهرتو صداکن و بگو چک کنه که دستش چیزی نشده یحورب نشون بده که خیلی ترسیدی!  شلوغش کن خلاصه . بد مادرشوهرت ادبش میکنه . بدش بگو میدونم شماداشتی بازی میکردی منم ترسیدم دادزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم دادبزن بگو وای دستش . دستش حتما دررفت . مادرشوهرتو صداکن و بگو چک کنه که دستش چیزی نشده یحورب ...

اصلاحالیش نمیشه امشب چندباتکرارکردم که ناراحت میشم باراخرتون باشه همچین کاری می کنید اگه اتفاقی برای بچم میوفتادچی خدایا چرابعضیا اینقداحمقن