2777
2789
عنوان

تو روخدا بگید کسی بوده با مصرف سایتوتک جنینش سالم بدنیا اومده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 67 پست
تو دوست و اشنا هم  یتیمی باشه وصعشونم  خوب نباشه  خوبه

امیدوارم شما هم بزودی نی نی خوشکلت رو بغل بگیری 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
امیدوارم شما هم بزودی نی نی خوشکلت رو بغل بگیری 

ممنون گلی  اتفاقا  دیشب فکر میکردم  که  خدا کنه دختر  دار بشم  بعد  بچه  پرورشگاههم  دختر انتخاب کنم  ..یه دفعه   ماکه  ده سال بی بچه بودیم   خونمون شلوع بشه  یکیو من بعل کنم بیرون  یکیو شوهرم 😍😍😍 تو همین فکرا بودم که خابم گرفت  شب خاب دیدم  شوهرم میگه ساعر  چند روز دیگه میریم مشهد  اماده کن خودتو ..😍😍🥰🥰

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلی  اتفاقا  دیشب فکر میکردم  که  خدا کنه دختر  دار بشم  بعد &nb ...

خدا آرزو به دلت نزاره واسه دل منم دعا کن آشفته س شدید 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
خدا آرزو به دلت نزاره واسه دل منم دعا کن آشفته س شدید 

اللهم  صلی علی  محمد وال محمد وعجل فرجهم   خدایا انشاءالله  مشکلات  کاربر  درمانده حل بشه  خودت  کمکش کن  االلهم  صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم   .. با توکل برخدا  حدیث کسا نذر  کن  محاله  حاجتتو نگیری  محالههه  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
دعا کنید سالم باشه دوست عزیز واقعا شوکه شدم وقتی  بعد دوهفته فهمیدم هنوزم هستش

عزیزم نگران نباش اصلا من تو هفته شش ده تا قرص استفاده کردم کلیم لخته دفع کردم بعد خونریزی دو روز بعد بند اومد رفتم سونو دیدم سرجاشه و قلبشم منظم الانم بسلامتی دنیا اومد دکترم میگفت قرص رو بچه اثری نداره فقط ترو وارد پروسه زایمان میکنه این قرصا باعث میشن دهانه رحمت باز شه و جفت کنده بشه و بچه سقط شه برا همینه که بعد سقط بچه رو سالم با کیسه ابش و جفت دفع میکنن عمر نی نیت بدنیاس مث دختر من که الان شده همه زندگیمون

هعی روزگار پشمالو ؛)

عزیزم نگران نباش اصلا من تو هفته شش ده تا قرص استفاده کردم کلیم لخته دفع کردم بعد خونریزی دو روز بعد ...

وای عزیزم من پیامای قبل شما راجب سقط رو دیده بودم چقد دلم میخاست ازتون بپرسم چکار کردین چه خوب که الان برای من پیام گذاشتین خداروشکر که بچتون صحیح و سالمه عزیزم خداحفظش کنه براتون انشالله نینی منم سالم باشه 😘😍🙏🏻

عزیزم نگران نباش اصلا من تو هفته شش ده تا قرص استفاده کردم کلیم لخته دفع کردم بعد خونریزی دو روز بعد ...

خوشبحالتون شما رو که میبینم دلم میگیره منم روزی رفتم سونوگرافی دلم میخواست بهم بگه جنین سالمه اما نگفت و شد غم عالم تو دلم 

اللهم  صلی علی  محمد وال محمد وعجل فرجهم   خدایا انشاءالله  مشکلات  کاربر & ...

خیلی ممنون

خدا به حق علی اصغر ماه دیگه بیای و بگی بچه دار شدی  از ته دلم برات دعا کردم 

خوشبحالتون شما رو که میبینم دلم میگیره منم روزی رفتم سونوگرافی دلم میخواست بهم بگه جنین سالمه اما نگ ...

عزیزم همه گفتن موندن بچت معجزس عمرش به دنیا بودواقعا هم برامون خیر برکت داشت شماهم ناراحت نباش عزیزم اتفاقیم که افتاده کاریش نمیشه کرد از خدا طلب بخشش کن

هعی روزگار پشمالو ؛)

عزیزم همه گفتن موندن بچت معجزس عمرش به دنیا بودواقعا هم برامون خیر برکت داشت شماهم ناراحت نباش عزیزم ...

خداروشکرمنم شرايطم عين شماست پنج تا قرص تو١١هفته خوردم بچم سقط نشدفقط يه کوچولولکه بيني داشتم خيلي کم توروخدابرام دعا کن بچه منم سالم باشه اخه کلي زعفرون ودارچين خوردم خيليي ميترسم فرداسنوغربالگريمه

خداروشکرمنم شرايطم عين شماست پنج تا قرص تو١١هفته خوردم بچم سقط نشدفقط يه کوچولولکه بيني داشتم خيلي ک ...

سلام عزیزم نگران نباش سالمه منم اون دوره زیاد داروی گیاهی خوردم که مثلا بقایای جنین دفع کنم بدتر از عروسک پشت پرده که نیس جوشونده اونم خوردم انشاالله که مال شمام سالمه که هست بد به دلت راه نده

هعی روزگار پشمالو ؛)

۵ تا

خوب لابد قرصاش اصل نبوده. ۵ تا واقعا بعیده بچه سقط نشه. و اینکه حتما بعدش باید سونوگرافی میرفتی عزیزم. نمیدونم چی بگم. ایشالا خدا به دلت ارامش بده و چیزی که خیرت هست رو پیش پات بذاره. اما دختر خوب وقتی دو تا بچه داری و شرایط داشتن یه بچه دیگم نداری لطفا سفت و سخت جلوگیری کن. من خودم یه بار اشتباه شما رو کردم و الانم اگر چه از سقطم پشیمون نیستم اما عذاب وجدانش رو دارم.