2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

75 بازدید | 7 پست

بچه ها بعد زایمان از کی باید قرص جلوگیری مصرف کرد؟

بعد ۴۰ روز؟ بهداشت میگفت از شب ۴۲ باید بخوری

من چون شیر خشک میدم نمیتونم قرص شیردهی بخورم

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
منکه اصلا تا حالا قرص نخوردم😥

روش جلوگیریت چیه؟

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همسرتون کاندوم استفاده کنه چه کاریه

دوست نداریم نه من نه شوهر

تا به حال از کاندومای اسکین تو اسکین استفاده کردین فرقی نداره با بدون کاندوم دستگاه های جلوگیری که ...

نه نشنیده بودم حالا باید یبار امتحان کنم

اره من شیردهی خوردم از شبه ۴۲ گفت بخور اینم همینطوره فک کنم آیودی بدنت باید بسازه واس من ک نساخت اخرشم جا ب جا شد

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣