2777
2789
عنوان

ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفت الانم اگه بهت شیاف بدم شاید بی فایده باشه بزار اگه بعد دو هفته خونریزی نداشتی سونو بورو و ...

هر چی باشه اونا دکترن صلاح و مصلحت بیشتر از ما میدونن 

اگه به دکترت اعتماد داری حرفشو‌گوش کن

بالاخره میخوای یه بارداری سالم تجربه کنی 

نه اینکه به زور نگهش داری بعدا معضلات بیشتری یه وقت خدای نکرده پیش بیاد 

نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه 

باشه گلم دکترم نرم فعلا؟میخوام بدونم چی بخورم چی نخورم چیکارباید بکنم خونم کثیفه میخام جاروبرقی بکشم ...

دکتر برو...جارو برقی اصلاااا نکش.پله بالا پایین نکن..سرپا نایست.رابطه ممنوع.

چیز سنگین بلند نکن.

زعفرون.جگر عسل جعفری نخور جوشونده عطاری نخور

هر چی باشه اونا دکترن صلاح و مصلحت بیشتر از ما میدونن  اگه به دکترت اعتماد داری حرفشو‌گوش کن ...

اولا هرچی خدابخود

اگه مصلحت باشه خودش نگهش میداره باهمع سختی

و حرف شما کاملا متینه عزیزدلم

چشم

دکتر برو...جارو برقی اصلاااا نکش.پله بالا پایین نکن..سرپا نایست.رابطه ممنوع. چیز سنگین بلند ن ...

خیلییی مرسی عزیزم..یه سوال دیگه ببخشید اگه از بیرون عذابخورم تو غذا زعفرون باشه اشکال داره یاجایی مهمونی برم؟

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
خواهش میکنم گلم.نه کلا نخور تو ۳ ماه اول.خطرداره

اهامرسی عزیزم🌹

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️