2777
2789
عنوان

ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 58 پست
خیلی برام دعاکنین چون قبل پریودیم واسه این ک بشم گل گاو زبون خوردم اصلا فکرشم نمیکردم حامله شم می ...

نگران نباش عزیزم

توکل بر خدا

انشالله  می بینیش تو هفته۸

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگران نباش.ممکن لقاحت خیلی دیر بوده باشه.کی باید بری سونو؟

فردامیخوام زنگ بزنم وقت بگیرم دوشنبه برم ولی خواهرشوهرم میگه سونو نمیفرستن الان

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
خیلی برام دعاکنین چون قبل پریودیم واسه این ک بشم گل گاو زبون خوردم اصلا فکرشم نمیکردم حامله شم می ...

ببین اگر خدا بخواد بمونه میمونه.بدتر من نبودی؟ من تو اقدام بودم همزمان کاچی پرزعفرون خوردم..پلوهویج پرزعفرون.

موتور سواری😆

اما خواست خدا مونده برام😍

توام بسپار به خدا گلم

ببین اگر خدا بخواد بمونه میمونه.بدتر من نبودی؟ من تو اقدام بودم همزمان کاچی پرزعفرون خوردم..پلوهویج ...

باردارم بودی؟؟؟

واسه چی دیگه میرفتی موتور سواری  

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
 اره زوده الان...فعلا نرو.اوایل ۸ هفته برو.

باشه گلم دکترم نرم فعلا؟میخوام بدونم چی بخورم چی نخورم چیکارباید بکنم خونم کثیفه میخام جاروبرقی بکشم میترسم بد نیس

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️