2777
2789
عنوان

بارداری

238 بازدید | 41 پست

سلام دوستان گل.. من این ماه روز تخمک گذاریم اقدام کردم بعد از 15 روز از اقدامم رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود دیروز هم موعد پری بود ولی نشدم تست هم زدم منفی بود  حالا از صبح سینه هم درد میکنه  یعنی می خوام پریود بشم  کسی بوده مثل من باشه دیر جواب گرفته باشه تازه بیشتر علام هم دارم  لطفا اگه میتونین کمکم کنین ممنون

واقعا متاسفم میگم.‌من ماه های قبل بارداری اینجوری بودم و پریود شدم از تجربه گفتم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

عزیزم روز تخمک گذاری نباید اقدام کنی یکی دور روز قبلش باید اقدام کنی

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روز تخمک گذاری نباید اقدام کنی یکی دور روز قبلش باید اقدام کنی

واااا کی گفته؟؟ خب هم قبلش هم روز تخمک گذاری باید اقدام کنه روز تخمک گذاری مهم تره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
واقعا    

الهی بگردم برای دلت . الهی خدا حاجت درت رو بده. 

آروم باش.  الهی خدا دامنت رو سبز کنه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
مرسی عزیزم فدات که مهربونی مرسی که جواب دادی بهم 

خواهش میکنم عزیزم. بازم توکلت بخدا باشه . خودش همه ما بنده ها رو داره میبینه . به وقتش حاجتمون رو میده

خواهش میکنم عزیزم. بازم توکلت بخدا باشه . خودش همه ما بنده ها رو داره میبینه . به وقتش حاجتمون رو می ...

خدا کریمه   هر چه اون بخواد همون میشه راضیم به رضای اون  بازم ممنونم عزیزم 

منم مثل شما بودم اخرش پریود شدم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍