2777
2789
عنوان

مامانای گل سوال داشتم میشه بیاین

109 بازدید | 7 پست

دخترم 1 سال و نیمشه و توی حمام قبلا تا شستن بدنش مشکل نداشت ولی به سرش که میرسیدم گریه میکرد .یبار حالم بد بود در حد عمل 

ک دخار کثیف بود گفتم خواهرم بردش حمام و سریع هم شست و اورد بیرون.خلاصه همون یبار بود .از اون موقع به بعد هر وقت میبرم حمام میاد داخل حمام خوشحاله تا میفهمه میخوام بشورمش یا لباساشو در بیارم میترسه میره دم در میخواد بره بیرون و خیلی سعی کردم اروم اروم حس امنیتشو بدست بیارم.

جدا از اون شما سر بچه رو چطور میشورین ک نترسه 

عزیز دلم اینکه سرشو میشوری واسش ترسناک نیست . چون راه تنفسیش بسته میشه واسش دردناکه واین کاملا طبیعی هست وقتی میخوای سرشو بشوری تکه ای بشور مثلا اول پشت سرشو کم کم هر تیکه رو بشور تا یهویی روی سر و صورتش اب نریزی. بزرگ ک بشه خوب میشه

خدایا هزار مرتبه شکرت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم اینکه سرشو میشوری واسش ترسناک نیست . چون راه تنفسیش بسته میشه واسش دردناکه واین کاملا طبیعی ...

تیکه ای چه جوریه اخه.پشت سر و متوجه شدم .ولی بغل و جلو سر ک نمیشه

درسته وقتی پشت سرشو میشوری اذیت نمیشه ولی همین که به جلوی سرش برسی مطمئن باش بازم اذیت میشه چون اب و کف میره روی صورتش.

من استفاده نکردم ولی توی نت زیاد دیدم کلاه مخصوص حمام کودک هست باید خیلی خوب باشه اینجوری اب و کف روی صورتش نمیریزه ببین اگ حتی نتی برای فروش هست بخر ببین چطوره

خدایا هزار مرتبه شکرت