2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا مرض دارنا

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتباه کردی فروشنده نباید ببره امدیم و بردی نپسندید من خیلی پیش اومده رفتم دیدم خوشم نیومده

نمیپسندید مهم نبود خب حق داشت ولی اینکه بکشونه اونجا بعد جواب نده خیلی مسخره بود!

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
وا!خب اونم شاید خواب بوده بعدازظهر جمعه!!!

بابا قرار گذاشتم باهاش ساعت ۸ شب.ده بار زنگ زدم گفتم بیام؟ گفت اره

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
میتونی تعریف کنی گلم؟

بالاتر گفتم 

ما موبایل گذاشته بودیم برای فروش چند بار چندین نفر زنگ زدن نشد ولی یک نفر خیلی مصر بود و میخواست اومد نزدیکای خونه ادرس دقیق ندادیم گفت بیا پایین 

همسرم رفت پایین یه پسره معمولی و امروزی اومد جلو کتش رو داد بالا طوری که فقط همسرم ببینه از زیر کتش قمه نشونه گرفته بود موبایل از دست همسرم قاپید رفت سمت دیگه خیابون سوار موتور با دوستش شد رفت!! خیابون هم شلوغ بود ولی اینا شناسایی کرده بودن جایی وایستادن که دوربین نداشت! 

شکایت کردیم یکساعت هم‌نگذشته بود پلیس گفت اره امروز چندمین نفرین! بعد گفت خوب حالا که پنجشنبه اس فردا جمعه تعطیله برو بعدا بیا!! هیچی به هیچی

بالاتر گفتم  ما موبایل گذاشته بودیم برای فروش چند بار چندین نفر زنگ زدن نشد ولی یک نفر خیلی مص ...

خیلی متاسف شدم

خدا لعنتشون کنه و ار حلقومشون بکشه بیرون

کاش همسرت داخل ورودی ساختمان قرار میذاشت که نتونن بقاپن و در برن، ولی البته اون وقت ممکن بود به ایشون آسیبی بزنن،

متاسفانه این دست اتفاقها ، اثر خیلی بدی روی حس اعتماد آدمها میزاره

خیلی متاسف شدم خدا لعنتشون کنه و ار حلقومشون بکشه بیرون کاش همسرت داخل ورودی ساختمان قرار میذاشت ک ...

خیلی زیاد 

یه بار قرار گذاشت توی ورودی برای همین موبایل طرف اصرار اصرار که بریم بالا دم خونتون که شوهرم فهمید مشکل داره ردش کرد! برای اینکه این موضوع دوباره اتفاق نیفته بیرون ورودی جلوی نگهبانی پارکینگ قرار گذاشت ولی ناکسا یه جایی وایستادن که دوربین نگیرتشون! 

واقعا موبایل نزدیک ۳-۴ تومن ارزش داشت! دیکه مملکته ماست دیگه دستت جایی بند نیست

خیلی زیاد  یه بار قرار گذاشت توی ورودی برای همین موبایل طرف اصرار اصرار که بریم بالا دم خونتون ...

نمی دونم باید باور کرد گرونی و فقر دزد پروره، یا دزد گرونی و فقر رو بهونه جنایتش می کنه، اینا ی خاطره ترسناک واسه آدم بجا میزارن که تا زنده ست دیگه اعتماد نکنه