2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

219 بازدید | 22 پست

سلام دوستان اگ میدونید خواهشا جواب بدین، تاریخ واکسن 18ماهگی دخترم 7اذر بود ولی چون انفولانزا گرفته بود نبردمش کسی میدونه تا چندوقت بعد تاریخش واکسن رو میزنن؟اگ یکشنبه ببرمش خیلی دیره؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

تا یک هفته مجازه

همه ی آدما خوب و بد رو بلدن..دین الان شده ابزار کار راه انداز....شما هر کاری میدونید خوبه انجام بدید        من مطمئنم همه میدونن چی خوبه چی بده...همون دینه کسگم...                                                          اگه قابل میدونید برای آرامش زندگیم و خونه دار شدنمون دعا کنید....ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک هفته مجازه

یعنی از یک هفته رد شه نمیزنن؟باید چی بشه؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

خواهرم تقریبا ی ماه بعد بردش باید ۱۰ آبان میزد اوایل آذر زد

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ن ایرادی نداره 😊

واقعا؟ممنون عزیزم

حتما فردا یا پس فردا برو علتشم بگو نگران نباش .۱۸ ماهگی خیلی بد 

اره پس فردا میبرمش حتما ممنونم

یعنی از یک هفته رد شه نمیزنن؟باید چی بشه؟

من مطمئنم که نباید بیش از یک هفته از وقت واکسن رد بشه

همه ی آدما خوب و بد رو بلدن..دین الان شده ابزار کار راه انداز....شما هر کاری میدونید خوبه انجام بدید        من مطمئنم همه میدونن چی خوبه چی بده...همون دینه کسگم...                                                          اگه قابل میدونید برای آرامش زندگیم و خونه دار شدنمون دعا کنید....ممنون

اصلا اگه تب داشته باشه نمیزنن خودشون چون با واکسن هم تب میکنه بگو سرما خورده بود تب داشت نیاوردم چون با واکسن ممکن بود تشنج کنه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خواهرم تقریبا ی ماه بعد بردش باید ۱۰ آبان میزد اوایل آذر زد

عه پس سخت نمیگیرن زیاد

عه پس سخت نمیگیرن زیاد

تماس گرفته بود گفت فعلا نیارش ولی وقتی رفت گفت باید میومدی بهت می گفتیم بری بعد بیاریش

اصلا اگه تب داشته باشه نمیزنن خودشون چون با واکسن هم تب میکنه بگو سرما خورده بود تب داشت نیاوردم چون ...

اره میدونستم اگ تب داشته باشه نمیزنن واس همون وایستادم تا حالش بهترشه اخه همینجوری هم تبش 40بود