2777
2789

من هیچی نميدونم ولی دوست دارم توی بازار بورس فعاليت کنم از کجا باید شروع کنم 

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......

عزیزم بازار خطرناکیه مخصوصا الان . یه حالتی مثل دلار بود که 20 تومن شد یهو همه حول کردن رفتن دلار خریدنا . الان عین همین اتفاق توی بورس افتاده . اگه بلد نباشی بهتره اصلاااا ریسک نکنی

برای شروع بهتره از عرضه اولیه شروع کنی که معمولا سودده هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون جور که دوستمون اشاره کرد واسه شروع عرضه های اولیه بدون ریسک هستن.

اما اگه تجربه کافی نداری بدون مشورت حرفه ای ها اصلا معامله نکن.

در حال حاضر گروه فلزات، پالایشی و پتروشیمی برای سرمابه گذاری میان مدت و بلند مدت خوبن (3 ماه تا یکسال... نه کمتر)

عزیزم بازار خطرناکیه مخصوصا الان . یه حالتی مثل دلار بود که 20 تومن شد یهو همه حول کردن رفتن دلار خر ...

عرضه اولیه دیگه چیه ؟؟

سلام. من 9 ساله که داخل بورس های مختلف تجربه دارم. اگه سوالی هست در خدمتم.

شما چطور وارد بازار بورس شدین؟

من 9سال پیش با صد هزار تومن شروع کردم! مقالات و سایت ها و کتاب ها رو خوندم. واسه بورس های پیچیده تر از بورس سهام، کلاس لازمه. یه دوره یه روزه واسه بورس آتی رفتم. و الان هم هنوز مطالعات زیادی دارم چون این موضوع ته نداره.

من 9سال پیش با صد هزار تومن شروع کردم! مقالات و سایت ها و کتاب ها رو خوندم. واسه بورس های پیچیده تر ...

من قصد دارم به صورت انلاین اموزش ببينم ولی در کل تصورم اینه که بيشتر شانسیه

از نظر من شانسی نیست و کلی علم پشت این قضیه میخواد واسه موفقیت. هرچند خیلی ها از روی شانس معامله می کنن و گاهی هم موفق میشن. اما اینجور ادم ها همه سودهای به دست آورده رو یهویی به باد میدن.

از نظر من شانسی نیست و کلی علم پشت این قضیه میخواد واسه موفقیت. هرچند خیلی ها از روی شانس معامله می ...

ب نظرتون سرمايه گزاری توس بازارهای جهانی بهتره یا داخلی ی نفر بهم پبشنهاد داده که داخل یونیک فایننس سرمايه گذاری کن 

ب نظرتون سرمايه گزاری توس بازارهای جهانی بهتره یا داخلی ی نفر بهم پبشنهاد داده که داخل یونیک فایننس ...

کار در بازارهای های داخلی خیلی ساده تر از بازارهای جهانی هستش و مطالعات کمتری میخواد. با ریال سر و کار داری نه با دلار و ریسک نوسانات دلار رو نداری. و همچنین بازارهای جهانی اصلاحا اهرمی هستن و سود و زیانشون چند برابر میشه واسه همین میتونه میلیاردت کنه یا اینکه بدبختت کنه! ششبیه بازار بورس آتی خودمان.

کار در بازارهای های داخلی خیلی ساده تر از بازارهای جهانی هستش و مطالعات کمتری میخواد. با ریال سر و ک ...

میتونم بعدا دوباره اگه سوال داشتم ازتون بپرسم ؟