2777
2789
عنوان

اونایی که به هدفاشون میرسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 25 پست
مجردم ن حوصله کار دارم نه روحیشو خیلی دلم میخواست موفق باشم اما نشد احساس پیری میکنم

کاملا ازادی راحت میتونی بری سر کار واسه روحیتم خوبه چه رشته ای خوندی؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان شناسی 

من عاشق مطالب روانشناسی ام کلی کتاب خوندم ولی اثرشون موقته رو من

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
عزیزم دنبال رشته و حرفه ای باش ک با ارزوهات هماهنگی داره 

علاقمندم به رشتم ولی متاسفانه سیستمم یه جوریه سریع میخوام نتیجه بگیرم زود دلسرد میشم

بدون تلاش هیچی پیش نمیره  واسع چی دوس داری زود نتیجه بگیری؟ چرا ایتقد عجله داری

نه منظورم اینه مثلا میخوام فتوشاپ یاد بگیرم خوب برنامه رو نصب میکنم یکی دو روز میخونم و کار میکنم روز سوم اگه نتونم یه عکس ادیت کنم دلسرد میشم از ادامه نمیدونم تو هرکاری اینجوریم