2777
2789
عنوان

تجربه واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12151 بازدید | 101 پست
عزیزم من برای بچم نشاسته رو مالیدم به پاش خیلی موثر بود خدا خیرت بده  هر چند ساعت باید انجام ب ...

خداروشکر عزیزم. نمیخاد دیگه فقط اگه دیذی خوب نیس فردا هم بزن 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بچتون؟ 

اره خدارو شکر 

از بقیه واکسناش خیلی بهتر بود 

درد پاش خیلی زیاد بود که راه حل شما معجزه کرد 

خدا بچه هاتو واست نگه داره

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
اره خدارو شکر  از بقیه واکسناش خیلی بهتر بود  درد پاش خیلی زیاد بود که راه حل شما معجزه ...

قربونت گلم. خداروشکر ♥️

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بهار جون میشه بگی وقتی پیش دکتر عادل شروین عمل کردی هر دو لولت هیدرو داشت؟من این مشکل دارم و دکتر گفته برای بچه داری فقط تنها راهش لوله هاتو ببندیم و ای وی آف شی من در حال حاضر مجردم دنیا رو سرم خراب شد

بهار جون میشه بگی وقتی پیش دکتر عادل شروین عمل کردی هر دو لولت هیدرو داشت؟من این مشکل دارم و دکتر گف ...

عزیزم به منم دقیقا این حرفو زدن ولی دکتر شروین برام درستش کرد 

حتما حتما برو پیش ایشون اگه از نظر هزینه مشکل نداری 

بله هر دو لوله بود

عزیزم به منم دقیقا این حرفو زدن ولی دکتر شروین برام درستش کرد  حتما حتما برو پیش ایشون اگه از ...

یه مدت پول هام تو بورس بودم ضرر کردم

ولی

دارو ندارم رو میفروشم میرم پیشش

تازه زنگ زدم منشی میگه معلوم نیس کی برگرده ایران و گفت الان  بجاش دکتر آمنه سادات هست چیکار کنم

یه مدت پول هام تو بورس بودم ضرر کردم ولی دارو ندارم رو میفروشم میرم پیشش تازه زنگ زدم منشی میگه م ...

اگه کارت فوری نیست دو ماه صبر کن هر دو سه ماه یه بار میاد گلم

[QUOTE=162462129]اگه کارت فوری نیست دو ماه صبر کن هر دو سه ماه یه بار میاد گلم[/QUOT ن مجردم ولی یع ...

به نظرم تنها کسی که میتونه ترمان کنه دکتر شروینه دستش طلاس 

من یادمه به من گفت تا الان مریضی به وخامت لوله های رحم تو نداشتم ولی درمان کرد 

الانم بچه 2/5 دارم 

به نظرم تنها کسی که میتونه ترمان کنه دکتر شروینه دستش طلاس  من یادمه به من گفت تا الان مریضی ب ...

ببخشید یعنی لوله رحمت هیدرو شدید داشت ؟من یکی هیدرو شدید داره یکی متوسط به نظرت اگه صبر کنم خودش عملم کنه یعنی امیدی هست فقط یکی درمان کنه؟