2777
2789
عنوان

تجربه واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12151 بازدید | 101 پست
یکی تو دست میزنه بعد تو پا 

نه منظورم اینه که یکی یکی اماده کرد براتون زد ... یا هر دو را آماده کرده بود و زدن..  من برای بچم نگرانم بینش سوزن را داخل سطل انداخت همون که روی میز هست میترسم دستش به سطل نخورده باشه بعد دومی را بزنه... ولی با خودم میگم اینا حتما کار عادی هستو نباید وسواس بشم 

دخترمن خیلی عذاب کشید ،ایکاش این مطلب چن روز پیش،فهمیده بودم

آخی عزيزم. پسرک منم روز اول خیلی عذاب کشید روز دوم یکی از اقوام ک تو بهداشت کار میکنه بهم گفت انجام دادم عالی بود دیگه سر دخترم از اول نشاسته گذاشتم راااااحت

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه تب خیلی بده  من هیچکس پیشم نبود چون فکر میکردم اینم مثل بقیه واکسناشه  باورت م ...

خدا کنه برای پسرم اسون بگذره من دارم سکته میکنم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
نه منظورم اینه که یکی یکی اماده کرد براتون زد ... یا هر دو را آماده کرده بود و زدن..  من برای ب ...

ن یکی یکی آماده کرد. نگران نباش خدایی ک داده خودش نگهدارشه🤩

آخی عزيزم. پسرک منم روز اول خیلی عذاب کشید روز دوم یکی از اقوام ک تو بهداشت کار میکنه بهم گفت انجام ...

دیشب سومین شب بود کلا یکساعتم نخوابیده ومیگفت مامانی اینو وپاهاشو نشون میداد وحالیم میکرد درد داره ،ایشالله امشب خوب بخوابه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
خانمی میتونم یه سوال ازتون بپرسم شما هر دو وآکسن را مسول واکسن آماده کردن و بعد زدن یا یکی یکی اماده ...

اینجا واکسنارو میدن کاراموزا میزنن هر امپول رو یه نفر زد،اول یکی از دستش زدن.بعد یکم ارومش کردیم از پاش زدن بعد هم قطره ریختن دهنش 

یکی یکی زدن

گلم ببخشید من میپرسم آگه بتونی برا منم توضیح بدی من از نگرانی در میام... من منظورم این هست اولی را آماده کرد زد و بعد دومی را ؟ من نگرانیم اینه بینش سوزن اولی را میندازه تو آون سطل کوجیک که روی میز و میره دومی را آماده میکنه میگم کثیف نشه یهو دستش به سطل بخوره 

بچه هاتون چیا بلدن؟ (میدونم بچه با بچه فرق داره😑) چنتا کلمه میگن؟

دختر من تقریبا تمام کلمات رو میگه فقط جمله‌ زیاد نمیگه مثلا میگه مامان بلو یعنی برو یا مامان ممه 

دیشب سومین شب بود کلا یکساعتم نخوابیده ومیگفت مامانی اینو وپاهاشو نشون میداد وحالیم میکرد درد داره ، ...

امشب اگه خدایی نگرده درد داشت همین نشاسته بزن براش

بچه هاتون چیا بلدن؟ (میدونم بچه با بچه فرق داره😑) چنتا کلمه میگن؟

دخترمن دقیقا هجده ماهشه،مامانی وبابایی و اسامی اطرافیان و بده و برو وبیا و باز ،در یعنی لباسمو دربیار و ازاین قبیل تک کلمه ایها

❤️لایکم نکن مهربون❤️