2777
2789
عنوان

سلام نی نی یار عزیزم .

64 بازدید | 8 پست

لطفا پاکت نامه گوشه سمت چپ پروفایل منو پاک کن ، من چند ماه نبودم واسم پیام اومده نخوندم الانم باز نمیشه بخونم لطف کن اونا رو پاک کن مرسی عزیزم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی گفتم ، وقتی من نمیتونم پاک کنم نی نی یار باید پاک کنه دیگه ، مسخره هم خودتی ، با تو بودم مگه ...

ببخشید شوخی کردم ❤️❤️❤️ معذرت 

خو عاخه کار اونا نیس 😅

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

مگه چی گفتم ، وقتی من نمیتونم پاک کنم نی نی یار باید پاک کنه دیگه ، مسخره هم خودتی ، با تو بودم مگه ...

سلام عزیزم نمیشه خودم 1480 تا دارم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مال منم ۲ تا پیام اومده نمیتونم یخونم اشکال از کجاست؟

تاپیک دوروز گذشته من همیشه میزدم جدید میومد مثلا واسه چند ثانیه پیش ولی الان میزنم واسه دیروزه نمیدونم چرا

پس کار کیه به کی بگم ، ببخشید منم تند رفتم . ولی الان چند ماهه همونجور مونده گفتم شاید بشه پاک کرد .

ن عزیزم کار اونا نیس

یکی پیام داده قطع کاربری شده مونده 

فک کنم بره بعد یه مدت😅

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد