2777
2789
وای دقیقا همه میگن خوشبحالت ولی نمیدونن ادم بخاطر قدش ممکنه ب کسی ک دوسش داره نرسه ب همین سادگی!

ارع   خیلی بده خیلی ناراحتم اندازه نداره دوس داشتم مثل خیلیا خودموبغل عشقم قایم کنم

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع   خیلی بده خیلی ناراحتم اندازه نداره دوس داشتم مثل خیلیا خودموبغل عشقم قایم کنم

وای نگوو باورت میشه بعضی وقتا از قدم خجالت میکشم

مرا عهدیست با جانان...

من همیشه دلم تنگه استرس دارم زندگی برام مهم نیست هیچی برام مهم نیستن بعضی وقتا میگم چرا من بدنیا اومدم کاشکی هیچ وقت نمیبودم الانم که هستم همش دلتنگم همش استرس از خودم بیزارم😔😔😔

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
بنظرشماباهاش ازدواج کنم زشته یامهم نباشه

به خودت بستگی داره ک چقدر برات مهمه 

ممکنه ساده بنظر بیاد ولی ممکنه بعدها حتی ی کفش پاشنه دار پوشیدن برات ارزو بشه بببین اینقدر برات مهم هست و ارزش داره ک بخاطرش گذشت کنی

خوشبخت بشی

مرا عهدیست با جانان...

دل مگه دلی هم برامون مونده که بگیره😂😂

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️