2777
2789
عنوان

آنفولانزا و مهد کودک

315 بازدید | 21 پست

بچه ها یه بچه ۱۴ ماهه دارم

دوماهه همش دو هفته یکبار مریضه تا میخوام ببرم واکسن یکسالگیشو‌بزنم یا سرما میخوره ،یا اسهال استفراغ،یا تب میکنه و گوش درد، الان چند روزه تصمیم گرفتم تا عید مهد نذارمش با این اوضاعش این انفولانزا هم میگن خطرناکه 

اینم کلا بچه الرژیک هست واکسن انفولانزام نمیشه براش بزنم به تخم مرغ حساسه،میخوام براش‌پرستار بگیرم هرچند قبلا هم از‌پرستار دل‌خوشی نداشتم ولی چاره ای نیست،شما چیکار میکنید از انفولانزا نمیترسید بچه تونو میذارید مهد ؟

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من چهارساله س. یک ماهه مریضه. سع بار سرما خورده. هربار یه هفته درگیرش بودم. تا خوب شده نفرستادمش. هربارم بعد دوروز با یه ویروس جدید اومده خونه. الانم خودم ازش گرفتم. به حال مرگ افتادم. الان درازکش تو رختخوابم

به مدیر مهدش زنگ زدم دیگه نمیفرستمش

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
تو مهدش بچه های سرما خورده یا مریض رو پذیرش نمیکنن

والا تو مهد دخترمن. یکی سرفه میکنه. یکی عطسه میکنه. یکی تب داره. یکی استفراغ میکنه.  هزار بار به مدیر مهد گفتیم. هربار میگه این بچه تا الان خوب بود آلان داره سرفه مبکنه.  الان میفرستمش خونه.  ولی همش دروغه. نمیخواد شاگرداش یه هفته اط مهد دور باشن. نکنه جابه جا کنن

بعدش مهد انقد خلوت شده بخاطر آنفولانزا بچه ها نمیان  اونایی هم که هستن سالمن😁😅

والا من که تسلیم شدم شیطونیاش تحمل کنم ولی دیگه مریض نشه.  چهار هفته س یه خواب راحت نداشتیم. شب تا صب سرفه و گریه و تب

قبلش صبحا هردوتا بچم میرفتن مهد و مدرسه. تا ساعت 12 دتیا به کامم بود😄😄😄😄😄😄

بعدش مهد انقد خلوت شده بخاطر آنفولانزا بچه ها نمیان  اونایی هم که هستن سالمن😁😅

یه چیزی بگم باورت نمیشه

یه دختر دوساله دارن اونجا. مامانش شاغله

بچه تب  دار و اسهال و استفراعم داره. آورده داده دست مربی😡😡💖😡😡

اصلا مربی هم قبول کنه توی مادر چطور دلت میاد بچه بدحالو بزاری بری سرکار.؟؟ پس مرخصی واسه چیه ؟؟

همش تصویر طفلک جلو چشممه.  صورتش قرمز قرمز  یکسره گریه میگفت خاله دلم درد میکنه😢😢😢😢

من بچمو بغل کردمو والفرار