2777
2789
عنوان

خانومایی که خارج از رحم باردار بودید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر،چه خوب،     . امیدتون به خدا.      

عزیزم این بتا خیلی کمه چون تو رنج مشکوک ازمایشگاه بود

از 10 تا 50 نوشته بود مشکوک با اینکه یک هفته هستش از موعدم گذشته

الان تو سونوگرافیم

دعا کن خارج از رحم نباشه فقط

عزیزم این بتا خیلی کمه چون تو رنج مشکوک ازمایشگاه بود از 10 تا 50 نوشته بود مشکوک با اینکه یک هفته ...

سلام،چکار کردی جواب چی،بود؟

هرچی خدا بخواد همون میشه،خدا کمکت کنه اول سالم باشه،تازه من شنیدم،بیرون از رحم هم باشه،به موقش دکتر میزارش داخل رحم  

سلام،چکار کردی جواب چی،بود؟ هرچی خدا بخواد همون میشه،خدا کمکت کنه اول سالم باشه،تازه من شنیدم،بیرون ...

نه عزیزم خارج از رحمه

فردا باز تکرار بتا و سونو دارم

تورو خدا هرگز اورژانسی نخوردید

منو دعا کن من فردا میخوام دکترمو التماسش کنم بگم عملم کنه

یعنی مال اون قرص بوده؟ دکتر چی گفت،راه عمل هست،؟ کلا جنین سالمه؟

جنینم سالمه

اره گفت بخاطره قرصه که باعث شده حرکت پرزای لوله فالوپ که باعث میشه جنین سمت رحم بیاد کند بشه و جنین گیر کرده همونجا لانه گزینی کرده

گفت چون بتام پایینه میتونم با دارو رفعش کنم ولی فردا میرم میگم عملم کنه چون دارم از ترس میمیرم

حاضرم 5 تومن بدم برم عملم کنه قال قضیه کنده شه

جنینم سالمه اره گفت بخاطره قرصه که باعث شده حرکت پرزای لوله فالوپ که باعث میشه جنین سمت رحم بیاد کن ...

اگه بچه میخوای،و جنین هم سالمه بزار بمونه.

در هر صورت امیدت به خدا،.

اگه بچه میخوای،و جنین هم سالمه بزار بمونه. در هر صورت امیدت به خدا،.

عزیزم این بارداری سالم نیست اصلا

اگه بزارم بمونه لوله ی فالوپمو میترکونه و خونریزی داخلی ادمو میکشه

وقتی جنین خارج از رحم بشه باید اورژانسی از بین ببرنش تا به مادر اسیب نزنه

عزیزم این بارداری سالم نیست اصلا اگه بزارم بمونه لوله ی فالوپمو میترکونه و خونریزی داخلی ادمو میکشه ...

واقعا،آخه من یه مورد دیدم،خارج از رحم اما بچشو به دنیا آورد،تو ماه های بعدی بچه شو گذاشتن داخل رحم،

اما شما اگه جنین مشکل داره و نمیشه همون خودتو راحت کن..

گفتی لوله فالوپ،یاد خودم افتادم،منم لوله سمت چپم رو ندارم،یعنی کلا از عفونت لگن از بین رفته، موقعی که ازدواج نکردم ایجور شدم.

اخی عزیزم چقد ناراحت شدم شما بچه دارید?

مرسی از مهربونیت.آره دوتابچه،لوله راست سالم هست،.بعد از ازدواج فهمیدم.دکتر گفت که خیلی بزرگ شده و یه حالت عجیب داره،گفتن معلوم نیست کی اینجور شدی وبرای چی،گفت مدت زمان خیلی طولانی این اتفاق افتاده،.

فقط خودم میدونم چراشو،تو بچگی اتقاقی واسم افتاد که حتی به مادرم هم نگفتم،زجر زیادی کشیدم،اما هیچکس نفهمید،خیلی سخت بود،.بازم خدارو شکر که بچه دار شدم و یکیش اسیب دید.

مرسی از مهربونیت.آره دوتابچه،لوله راست سالم هست،.بعد از ازدواج فهمیدم.دکتر گفت که خیلی بزرگ شده و یه ...

اخی عزیزم خدارو شکر نینی داری

چرا به کسی نگفتی اگه خدای نکرده خونریزی داخلی میکردی چی دختره خوب

خدا کنه اتفاق بدی برام نیوفته چون خیلی میترسم

اخی عزیزم خدارو شکر نینی داری چرا به کسی نگفتی اگه خدای نکرده خونریزی داخلی میکردی چی دختره خوب خد ...

ممنون،......چیزی شبیه بیماری بود،هشت سالم بود اصلا حتی نمیدونستم،این یعنی چی میترسیدم به مامانم بگم،روزها و شبها درد کشیدم،تا17 ،18 ساله درد کشیدم و ،حتی خودمم دلیل سکوتم رو نفهمیدم.فقط موقع درد یه گوشه مینشستم و بازی نمیکردم،حتی اجازه نمی دادم صورتم از درد به هم بریزه تا کسی نفهمه.فقط موندم چطور کشیدم واسه ی بچه درد خیلی زیادی،بود اون بلا خیلی عجیب بود ..خلاصه گذشت.اما تا حالا به کسی نگفتم در موردش،فقط تا حدودی واسه شما نوشتم.