2777
2789

من این ماه اورژانسی خوردم و موعدم 10 اذر بود که پریود نشدم و فقط لک دیدم الانم لک دارم

پریروز رفتم ازمایش بتام 4 روز بعد موعد 15 بود که گفتن مشکوکه و فردا باید تکرارش کنم

میترسم خارج از رحم باشه

شما که خارج رحم بودید بتاتون چند بود

من اصلا درد ندارم لکه بینی هم دارم

شما چه مشکلاتی داشتید بتاتون چجوری بالا پایین میشد?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم

واى چه تاپيكى هم منو دعوت كردى چون از عصره همش دارم از اينجور تاپيكا دورى ميكنم 

منم دوازدهم موعدم بود كه نشدم و سيزدهم و چهاردهم بيبى زدم بعد از دو ساعت يه هاله محو انداختن

حالا منم ميترسم خارج رحمى باشه

ولى اونجور كه من خوندم خارج رحمى درد شديد غير قابل تحمل و خونريزى به همراه داره به نظرم زياد درگير بتا نشو چند روز ديگه هم صبر كن برو آز بده اگه مقدار قابل توجهى بالا رفته بود كه خدا رو شكر ولى اگه خدايى نكرده اينطور نبود اونوقت اقدام كن

يك نكته از اين معنى گفتيم و همين باشد...
سلام عزيزم واى چه تاپيكى هم منو دعوت كردى چون از عصره همش دارم از اينجور تاپيكا دورى ميكنم  م ...

نمیدونم چه کنم

ولی دکترم گفت حتما فردا بر  ازمایش

من خیلی میترسم چون اورژانسی خوردم میترسم ناقص باشه یا خارج از رحم

از طرفی لکه بینی هم دارم میدونم که عادی نیس اوضام برا همین حتما باید برم ازمایش بدم فردا

واقعا چیزی از بارداری رحم نمیدونم.اما فکر کنم اورژانسی خوردی هرجورباشه باید بیوفته،ممکنه اون قرص به ...

اره خودمم میترسم کا ناقصش کرده باشه از طرفی بتامم خیلی خیلی پایینه نمیدونم چه کنم فردا مشخص میشه ولی تا فردا دق میکنم خیلی بده حالم, برام دعا کن لطفا

اره خودمم میترسم کا ناقصش کرده باشه از طرفی بتامم خیلی خیلی پایینه نمیدونم چه کنم فردا مشخص میشه ولی ...

هر کاری که خیره،انشاءالله برات پیش بیاد،نگران نباش خواست خدا هرچی باشه همونه،بهتره بسپاری به خدا،ارامشتو حفظ کن،و نگران نباش،این استرس به خودتم صدمه میزنه،هرچی شد بشه،وقتی خدا هست.  

خیلی بهم ارامش دادی عزیزم ممنونم ازت

خواهش میکنم،عزیزم فردا جواب رو به من هم بگو،هم میخوام انشالله به خیر گذشته باشه،هم  در مورد این قرص بدونم آیا ضرر داره واسه جنین یا نه.