2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه خانوما پسرم ۲۶ ماهشه از ۲۰ ماهگیش درتلاشم ازشیربگیرمش  اصلا نمیشه لطفا راهنماییم کنین 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ماهگی از شیر گرفتم.  رو سینم مو چسبوندم پسرم چندشش شد و دیگه سمتش نیومد. متاسفانه دیر به فکر افتادی

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

من صبر زرد خریدم مالیدم به سینم وقتی خورد گفت لتخه گفتم دیگه خراب شده بعدش دیگه نخورد.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
رژلب بهش بزن بگو اوخ شده 

وای رژ لب زدم رفت ازتو کمدش شلوارشو اورد پاک کرد خورد

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
زدم خورد

عزیزم😂😂😂

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من صبر زرد خریدم مالیدم به سینم وقتی خورد گفت لتخه گفتم دیگه خراب شده بعدش دیگه نخورد.

همون تلخکه اون؟؟؟؟ ازاونم زدم 

وای رژ لب زدم رفت ازتو کمدش شلوارشو اورد پاک کرد خورد

ای جونم😁