من با نامزد مثلا قهر هستم البته اون قهره جمعه ها میرم خونشون امروز زنگ زد دستم کار بود بهش اس دادم دستم کاره زنگ میزنم بعد که زنگ زدم برنداشت اس داد جواب ندادی اومدم خونه فکر کرده بخاطر این که برم خونشون دارم بهش التماس میکنم به درک فکر کرده کیه حالا نکبت 😏
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم چیزی بهت نگفتکه..زیر ساز ادمو شبیح جنمیکنه خوداییش همخ جا ادم بی رنگ 😂😂 اما نباید جدی میگرفتی خوب شد الان رفت خودش؟ بیچاره چیزی نگفته بود تو جدی گرفتی...شوهر منم وقتی من ارایش میکنم میگه ارزو به دلم موند تو یبار ارایش نکنی..بعد که ارایش نمیکنم مثلا میخوایمبریمجایی میگه نمیخوای ارایش کنی؟ 😂😂😂 من میخندم واقعا ناراحت نمیشم...من از نظر تیپ قیافه هیکل قد همه چی از شوهرم خیلی سرم...اما باز میخوایم بریمجایی میرهحمام میاد میگه ببین من دوش گرفتم خوشگل و خوشتیپ شدم تو فقط بتونه کاری میکنی تا بهپای من برسی..اینا چیزای خنده داره زندگیه نباید جدی بگیزی
با اینکه همه فامیلاش وقتی ازدواج کرده بودم تازه به خودش جلو من میگفتن زنت خیلی خوشگل و خوش لباسه افرین به سلیقت...مردا زنایی که خووشگلن و میگن زشت من پوستم سبزه روشنه..اصلا تیره نیستم..اما شوهرم راه میره میگه سیا سوخته 😂😂😂 بعو من میگم چرا گرفتی مگه ندیدی ؟ ۴ سال باهم دوست بودیم...میگه همون چون سیاه بودی کسی نمیگرفتت گرفتمت دیگه