2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت شدی شبیه جنگلیا

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با نامزد مثلا قهر هستم  البته اون قهره جمعه ها میرم خونشون امروز زنگ زد دستم کار بود بهش اس دادم دستم کاره زنگ میزنم بعد که زنگ زدم برنداشت اس داد جواب ندادی اومدم خونه فکر کرده بخاطر این که برم خونشون دارم بهش التماس میکنم به درک فکر کرده کیه حالا نکبت 😏

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اه اه شوخی کرده این چه لوس بازیه تو هم یه چیزی میگفتی عوضش درمیومد گریه کردن نداره که

منم امروز میخواستم برم مهمونی شوهرمم داشت نگا میکرد به آرایش کردنم گفت زوری ‌که نمیشه خوشگل شد منم نگا کردم بهش گفتم من خوشگلم میخوام خوشگل تر بشم چشم تورو درآرم 😂دوتامونم خندیدیم 

بخاطره چیزای کوچیک حیف نیس خودتو نارحت کنی 

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم خدااااروشکر کرونا ریشه کن شد🤲_________خدایا خودت مردمو نجات بده

خیلی حساسینا😁

من‌ابروهامو رنگ‌کرده بودم شدهرم گف شبیه جن شدی😒

گفتم خاک تو سرت  توهم شوهر یه جنی اقای جن مذکر😁

لال شد😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

عزیزم چیزی بهت نگفت‌که..زیر ساز ادم‌و شبیح جن‌میکنه خوداییش همخ جا ادم بی رنگ 😂😂 اما نباید جدی میگرفتی خوب شد الان رفت خودش؟ بیچاره چیزی نگفته بود تو جدی گرفتی...شوهر منم وقتی من ارایش میکنم میگه ارزو به دلم موند تو یبار ارایش نکنی..بعد که ارایش نمیکنم مثلا میخوایم‌بریم‌جایی میگه نمیخوای ارایش کنی؟ 😂😂😂 من میخندم واقعا ناراحت نمیشم...من از نظر تیپ قیافه هیکل قد همه چی از شوهرم خیلی سرم...اما باز میخوایم بریم‌جایی میره‌حمام میاد میگه ببین من دوش گرفتم خوشگل و خوشتیپ شدم تو فقط بتونه کاری میکنی تا به‌پای من برسی..اینا چیزای خنده داره زندگیه نباید جدی بگیزی

با اینکه همه فامیلاش وقتی ازدواج کرده بودم تازه به خودش جلو من میگفتن زنت خیلی خوشگل و خوش لباسه افرین به سلیقت...مردا زنایی که خووشگلن و میگن زشت من پوستم سبزه روشنه..اصلا تیره نیستم..اما شوهرم راه میره میگه سیا سوخته 😂😂😂 بعو من میگم چرا گرفتی مگه ندیدی ؟ ۴ سال باهم دوست بودیم...میگه همون چون سیاه بودی کسی نمیگرفتت گرفتمت دیگه

خب همسرتون داشت با شما شوخی میکرد شما که جدی گرفتی و بد حرف زدی اونم شاید عصبی شده و بچه رو برداشته رفته

البته ایشونم وقتی دید شما ناراحتی باید میگفت که شوخی میکرده اما خب گاهی پیش میاد این چیزا ناراحت نباشید عزیزم

خب همسرتون داشت با شما شوخی میکرد شما که جدی گرفتی و بد حرف زدی اونم شاید عصبی شده و بچه رو برداشته ...

لحن شوخی جدیش رو میفهمم زیاد از حرفش ناراحت نشدم اینکه بدون ن ذشت رفت بعدشم ه فت و دیوونه ای

عزیززززم ناراحت نباش حالا یچیزی گفته ب خودت نگیر

دلم گرفت ۱۰۰۰کیلومتر با خانوادم فاصله دارم  اینجاهم دستی ندارم دانشگاهمم نتونستم برم به خاطر بچه داری احساس میکنم دارم افسرده میشم

دلم میگیره از اینک اصلا درک نداره بگه این ور دنیا تنهاس من بشم همدمش نه اینک داغ دلش

مردی ک درک داره یا مادرش درست تربیتش کرده یا خودش از قوه تعقلش بهره درست میبره ک هر دوش در این زمونه کیمیاست

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰