2777
2789

از چه سایتی خریدین؟ از قیمت و کیفیتش راضی بودین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ديجي كالا تبلت ايسوس خريدم .راضيم بودم

میگن دیجی کالا گوشی و تبلت رو گرون تر از مغازه میفروشه

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
دیجی کالا تمام وسایل الکتریکی و گوشی و اینارو میخرم ازش ماشین ظرفشویی سولاردام هم ازش خریدم

توی کامنت های دیجی کالا دیدم که میگفتن گوشی که خریدن مشکل سخت افزاری داشته. واسه شما اینطور نبود؟

توی کامنت ها ی دیجی کالا دیدم که میگفتن گوشی که خریدن مشکل سخت افزاری داشته. واسه شما اینطور نبود؟

به هیچ وجه

تازه میتونی تعویض یا پس بدی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
من از 19کالا خریدم گوشیمو دوسال پیش قیمتش نسبت به سایتای دیگه مناسب بود دوسش دارم

آدرس سایت رو میذارین؟