2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگم تو گوشی پدرم چی دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5313 بازدید | 169 پست

پدرته آدم نمیدونه چی بگه

فقط میدونم تو محله ما یه مرد سن دار این کارو کرده بود زن دوم گرفته اونم از اون تیغ زنا از بچه های خودش کم سنتر فک کن ۲۳ساله...

سریع اونم مهریه اش گذاشته اجرا...اونم مهریه بالاااا

مرد هم از ترس اینکه خونه و مغازه اش رو ازش نگیره اومده املاکشو زده به اسم زن و بچه اول...

اونام بعد از این مرحله شوتش کردن بیرون 🙄

دادخواست دومی بابت مهرشم هنوز پا برجاست قایم میشه نگیرنش...اینو داداشم که تو محل مغازه دار گفتش..چند شب اومده بود با التماس گفته بود جا خواب ندارم بزارید بخواب تو مغازه شما..در این حد خودش رو بدبخت کرده...تازه بازم چشمش میچرخه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه بابات 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

وقتی مامانت نمیتونه طلاق بگیره هیچ کاری نکنید بهتره

با مامانت وقت بگذرون ک افسردگی نگیره

اصلا فک کن بابایی نداری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مردا تو سن بالا تازه چل چلونشونه😕واقعا برام سواله چرا بعد چند سال زندگی. چرا آخه😑

مردا چهل رو که رد میکنن هیز میشن خیلی دوروبرم هست از این ادامای بالای 40 سال هیز

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
خواهر کوچیکم ۴ سالشه اخع چه جور بکشمش

ناراحت نشیا

همون بهتر که همچین پدری نداشته باشه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من بچه بودم بابام این کارو کرد داداش برگم که 16 سالش بود،بابامو تعقیب کرد رفت سر قرارشون، مشت کوبید ...

این زنو زد دندونش شکست اون یکیارو میخاد چیکار کنه بجای اون خانمه بابد دندون باباتو میشکست ی اسیدم ب قسمت نامبارکش میریخت

چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
پدرته آدم نمیدونه چی بگه فقط میدونم تو محله ما یه مرد سن دار این کارو کرده بود زن دوم گرفته اونم از ...

حقشه دلم خنک شد

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊