2777
2789
نميدونم والا واسه من تا حالا پيش نيومده بود هميشه كلا منفى ميموند بعد از هر چند ساعت

ن گلم فک نکنم برعکس بیشترخانوما میگن بعد یه ربع و 20 دیقه مثبت میشه و میریم آز و...... میگن بارداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم پنج هفته و چهار روزمه😍

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها شما هم ويار نداريد؟من اصلا ويار و حالت تهوع ندارم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها شما هم ويار نداريد؟من اصلا ويار و حالت تهوع ندارم

خداروشکر از بنده های مقرب خدایی، کاش منم ی روز حامله شدم عین تو باشم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من هفته پنجمم ترشح قهوه ای دارم تو رو خدا واسم دعا کنید بچم چیزیش نشه امروز هم تعطیله دکترمم نیست ،فعلا که دارم استراحت میکنم تا فردا برم سونو، ازتون خواهش میکنم واسم دعا کنید.🙏

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
منم ندارم فقط یکم دلم پیچ میره

من زياد خسته شدني يكم كمر درد و درد شكم ميادهمين

خداروشکر از بنده های مقرب خدایی، کاش منم ی روز حامله شدم عین تو باشم

والا اينجا همه ميترسونن كه خارج رحمي هست

من هفته پنجمم ترشح قهوه ای دارم تو رو خدا واسم دعا کنید بچم چیزیش نشه امروز هم تعطیله دکترمم نیست ،ف ...

استرس نداشته باش استراحت كن فقط

والا اينجا همه ميترسونن كه خارج رحمي هست

وا این چرت و پرتا چیه، ب نت و حرفای خاله زنکی توجه نکن، خیلیا بدون ویار بودن از دوستام و فامیلا، خیلی ام کیف کردن 9 ماه، خیلی ام خوبه ک خدا بهت لطف کرده و بارداریت راحته، خوش بحالت عزیزم، برای منم دعا کن من ا، ز ویار خیلی میترسم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️