2777
2789

سلام من ۲۲ سالمه تازه فهمیدم دوقلو دارم 

خونریزی ام یکم دارم 

سونو زده یکیشو  5w+2d

اون یکیشم  5w+3d 

ولی هنو نی نی و ندیدن 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ۲۲ سالمه تازه فهمیدم دوقلو دارم  خونریزی ام یکم دارم  سونو زده یکیشو  5w+2d ...

😍😍😍😍😍مبارک باشه انشاءالله صحیح وسالم بغلشون بگیری

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
😍😍😍😍😍مبارک باشه انشاءالله صحیح وسالم بغلشون بگیری

ممنون ولی هنوز جنین رو مشاهده نکردن پنج هفتس میترسم پوچ باشه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
سلام من ۲۲ سالمه تازه فهمیدم دوقلو دارم  خونریزی ام یکم دارم  سونو زده یکیشو  5w+2d ...

ای جان خدا حفظشون کنه😍😍

من دوقلوهام دوسال و ۵ماهن😍😍

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
از هفته ی چندم متوجه میشین دو قلو باردارید؟

از وقتی برا شنیدن صدا قلب میریم

من ک ۶ هفته فهمیدم

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

من هفت و نیم ماهه زایمان کردم تا روز زایمانم حالت تهوعو واستفراغ داشتم اونم با معده خالی ینی لب به غذا نمیزدم  موندم چجوری بچه هام زنده موندن فقط یخورده میوه میخوردم

ای جان ب سلامتی😍😍استراحت کن عزیزم.. من هفته ۱۷ بارداری ام

عزیزم ب سلامتی زایمان کنید برا منم دعا کنید

ممنون ولی هنوز جنین رو مشاهده نکردن پنج هفتس میترسم پوچ باشه

نه گلم‌انشالله که پوچ نیست هفته پنجم زوده هفته نهم برو حتما صدای قلب دارن. من هفته ششم رفتم قلب نداشتن هفته هشتم خداروشکر صدای قلبشون شنیده شد و جنین دیده شد