2777
2789
سلام من ۲۲ سالمه تازه فهمیدم دوقلو دارم  خونریزی ام یکم دارم  سونو زده یکیشو  5w+2d ...

عزیزممممممممم سابقه ۲قلو تو بستگان دارین؟

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
نه گلم‌انشالله که پوچ نیست هفته پنجم زوده هفته نهم برو حتما صدای قلب دارن. من هفته ششم رفتم قلب نداش ...

مرسی عزیزم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت و نیم ماهه زایمان کردم تا روز زایمانم حالت تهوعو واستفراغ داشتم اونم با معده خالی ینی لب به غ ...

منم تا شب قبل زایمان استفراغ داشتم😣

ولی قشنگ بوداا

دلم تنگ شده برا اون روزااااا

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
من هفت و نیم ماهه زایمان کردم تا روز زایمانم حالت تهوعو واستفراغ داشتم اونم با معده خالی ینی لب به غ ...

از ماه چندم بارداری سخت شد؟ من از ماههای آخر خیلی میترسم

عزیزممممممممم سابقه ۲قلو تو بستگان دارین؟

نه فقط عمه ام دوقلو داره 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
نه فقط عمه ام دوقلو داره 

وای مثل منن

عمم دو قلو داشته

چقد جذاب 

انشاالله جفتشون سالم به دنیا بیان

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
ای جان خدا حفظشون کنه😍😍 من دوقلوهام دوسال و ۵ماهن😍😍

از تجربیات بارداری‌تون برا ما هم بگید 😍 از کی سخت میشه شرایط ؟ کارای خودتون و میتونستین انجام بدین؟

وزنشون چقدر بود 

من نگران وزنم

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
از تجربیات بارداری‌تون برا ما هم بگید 😍 از کی سخت میشه شرایط ؟ کارای خودتون و میتونستین انجام بدین؟

از کجاش بگم؟

بطورکلی من خیلی آروم بودم وهمین آرامش باعث شد مثل تک قل ۳۸ هفته سز بشم ک بقول دکترم میگفت بااین ارامشت تا ۴۰ هم میتونستی😅 البته بشوخی میگفت

سعی کنید استرس بخودتون راه ندید و از فضاهای پرتنش دور بشید

من تو خونه مداوم سرپا نمی ایستادم.برا پخت غذا و اینا پامیشدم ده دقیقه کار میکردم و استراحت میکردم بعد دوباره پامیشدم

دکتر گفته بود بیشتر از نیم ساعت نباید پیاده روی کنم ماه های آخر.و همه سرپا بودن تو خونه هم جز نیم ساعت باید محاسبه میکردم

بازم سوالی داری جزی بپرس ک بگم عزیزم

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
از کجاش بگم؟ بطورکلی من خیلی آروم بودم وهمین آرامش باعث شد مثل تک قل ۳۸ هفته سز بشم ک بقول دکترم می ...

ممنون عزیزم ..انشالله تن بچه هات و خودت سلامت باشه من تا الان خداروشکر مشکلی نداشتم ترسم از ماههای آخره که چی میشه؟ میتونم از پس کارهام بربیام یا نه آخه من کسی و ندارم برا کمکی، مامانم هم شهر دیگه اس

ممنون عزیزم ..انشالله تن بچه هات و خودت سلامت باشه من تا الان خداروشکر مشکلی نداشتم ترسم از ماههای آ ...

منم دقیقا مثل شمابودم.تنها

صبح زایمان کردم عصر سرپا بودم.درد زیادی نداشتم.یکم ک با شیاف کمتر میشد.من ی قلم بستری شد.دیگه بعدش ی پام خونه ی پام بیمارستان بود. کلا سرپا بودم.

بله ک میتونی. سخته دروغ چرا.چون خاب و خوراکت کم میشه ولی شدنیه.توکلت بخدا باشه.

من بچه هام کولیک و رفلاکس شدید بودن.برا همین نوزادیشون اذیت شدم.اما همه روزهای سخت میگذره و فقط ادم شیرینی ها یادش میمونه... الان ک نگاشون میکنم کیییففف میکنم و بخودم میبالم ک تنها والبته باکمک خدا ازپسشون براومدم

جنسیت دوقلوهاتون چیه؟