بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم منم پسرم نزدیک به سه سال بود پستونک رو ازش گرفتم ولی نه ناگهانی اینجوری بچه ضربه می خوره من با کمک و راهنمایی یه پزشک خیلی راحت و بدون هیچ اذیت شدنی پستونک رو ازش گرفتم پسرم سه تا پستونک داشت همه رو روزانه با قیچی کوتاه می کردم تقریبا یه هفته طول کشید تا پستونک به اندازه ای کوچیک بشه تا دیگه از دهنش بی افته و بچم تو اون مدت اصلا اذیت نشد چون اون متوجه نمیشد چرا پستونک از دهنش می افته دیگه براش لذت نداشت و یواش یواش بی خیال پستونک شد
ببخشید اشتباه تایپ کردم صبر زرد یه مدل گیاه تو عطاری هست میریزی تو اب سر پستونک رو میزنی بهش به قدری مزه اش بده که نمیخوره ما کل بچه های فامیل رو از شیر وشیشه و پستونک بااین روش گرفتیم
یه کاری کن آگه پستونک ارتودنسی میگیره برو به پستونک خیلی بزرگ غیر ارتودنسی بگیر بذار دهننش خودش زده میشه میندازه دیگه ام نمیگیره . پسر منم داره زده میشه از پستونک آخه یه پستونک بزرگ واسش خریدم تف میکنه تازگی.