2777
2789
عنوان

اولین شب بدون پستونک

1520 بازدید | 65 پست

دخترم۲سالو۳ماهشه امروز ازپستونک جداش کردم دلم خونه واسش چن بارم به گریه انداختتم شبا بدون اون اصلا نمیخوابه  حتی نصف شبا با چشم بسته با دستش میگرده اگه از دهنش افتاده باشه بزاره دهنش واسم دعا کنید بتونم راحت بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشمو که میخواستیم از پستونک بگیریم 

بهش میگفتیم پیش پستونکتو ببره واسه نی نی هاش گناه دارن گریه میکنن و اینا اونم میگفت باشه میداد روزا ..شبا لج میگرفت بهش میدادن تا بعد ی مدت گفتن پیشی نی نی تازه اورده شبا بدون پستونک نمیخوابه و اینا اینم باور کرد پستونکو داد و تموم..

همینقد مظلوم🙁🙁😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

داداشمو که میخواستیم از پستونک بگیریم  بهش میگفتیم پیش پستونکتو ببره واسه نی تی هاش گناه دارن ...

اتفاقا منم از پنجره انداختم حیاط اخه حیاطمون گربه هس گفتم ببین پیشی بردولی ازصبح صددفعه پرسیده پستونکم کو یابگوپیشی بیاره یا ازپنجره پیشی رو زده گاهابامهربونی گاهی هم با گریه و جیغ وداد

دختر من 10 ماه بود تازه ام حامله شدم سرش امیدم به این بود که پستونک میگیره راحت تر میتونم از شیر بگیرمش چون حامله بودم. از شانس بد همون هفته که تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش پستونک دیگه نگرفت خیلی واسم عذاب آور بود شیشه شیرم نمیگرفت تا یه هفته فقط بالا میاورد