2777
2789
عنوان

دلم گرفته تو این شب جمعه ای

148 بازدید | 14 پست

همش پای گوشیم یا تی وی از خدام بود بدم سر کار و پول در بیارم ولی کو کار شوهرم تو اتاق پای سریالها امروزم همش میوه خوردم فک کنم رو مغزم اثر کرده دلم گرفته دلم پول قلنبه می خواد و غذای خوشمزه دو هفته دیگه ام امتحاناتم شروع می شه از اون طرفم مادر شوهرم اینا می خوان تو این ها گیر واگیر امتحان بیان خونه مون اونم برا اولین بار منم این ترم هیچ درسی نخوندم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای پاسخ اون تاپیکی ک قفل شده راجع به ازار کودک رو اینجا بگم؟ البته اگر مایلی.

بگو 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
راجع به تاپیک خودتم باید بگم برنامه ریزی کن حتما مهمونیت خوب پیش میره

مهمونیم خوب پیش می ره پس درسم چی فردای شب یلدا دو امتحان دارم دو روز بعدم یک امتحان 

بگو 

ببین از یه جایی به بعد دیگه هدف ارضای نیاز جنسی از طرق سالم نیست. گناه عقل رو زایل میکنه و انسان دچار اختلال روانی میشه یعنی دیگه سادسیم یا مازوخیسم میگره و برای ارضای این اختلالات به چیزهایی گرایش پیدا میکته. 

بعدم تو فرقه های شیطان گرایی خون کودک و دختر باکره برای مراسماتشون استفاده میشه در حالی خود جنسیت زن رو پست ترین جنس میدونن و به شدت شکنجه میدن. اما خون خون رو یا میخورن یا کاربردهای دیگه  من خودم یکی از کلیپهای ازار جنسی دختر رو دیدم (البته بچه نبودها مثلا 16 17 ساله.) در ولقع ویدیو کلیپ یکی از اهنگهای شیطان گرایی بود ک دختر رو از چهار طرف یعنی دست و پا میکشن ببخشید تا اون قسمتش پاره میشه. 😔

مهمونیم خوب پیش می ره پس درسم چی فردای شب یلدا دو امتحان دارم دو روز بعدم یک امتحان 

خب عزیزم الان بشین بخون دیگه سه روز برای هر کدوم وقت بذار فرجه ها برای همینه دیگه. هرچی خوندی خلاصه نویسی کن شب امتحان فقط دوره کنه. (به نظرم روش درس خوندنت صحیح نیست چون از حالا میتدنی کل امتحاناتتو ببندی یا حداقل نصفشو) 

ببین از یه جایی به بعد دیگه هدف ارضای نیاز جنسی از طرق سالم نیست. گناه عقل رو زایل میکنه و انسان دچا ...

پس اینا که مریص روانی هستن کارشون گناه محسوب نمی شه

خب عزیزم الان بشین بخون دیگه سه روز برای هر کدوم وقت بذار فرجه ها برای همینه دیگه. هرچی خوندی خلاصه ...

ببین گوشی من از زندگی و درس انداخته ب خدا حتی گاهی ب نطافت شخصیم هم نمی رسم

پس اینا که مریص روانی هستن کارشون گناه محسوب نمی شه

اونا ک اصلا دین ندارن ک اسم گناه رو بشه روش گذاشت اما چون  اگاه هستن و کارهایی رو مغایر با فطرت و قانون جامعه اشون انجام میدن به همون اندازه باز خواست میشن در اخرت تازه سرگروه هاشون   اشراف کامل به دین اسلام و اختیار این کارها رو میکنن. همانطور که تو اون پست دیدی میگه سردم دارن دولتی از این شیوه به طور مخفیانه حمایت میکنن یعنی پس میدونن قضیه چیه. در ضمن بی بند و باری جنسیشون  باعث این شده که عقلشون تحت تاثیر احساس باشه. و قطعا دچار فرسایش روحی میشن 

و به همون حد اکتفا نکنن. 

لذا نمیتونیم بگیم دیوونه ان یا اختلال دارن گناه نمیشه یا مجرم نمیشن. 

باید دید که از چکاری به این درجه درسیدن

مثلا کسی ک در حالت مستی رانندگی میکنه چه در ایران چه در کشورهای غربی که شرب خمر ممنوعه مقصره دیگه نمیگن ایشون تو حالت عادی نبوده پس ببخشیمش. با اختیار مشروب خورده. 

ببین گوشی من از زندگی و درس انداخته ب خدا حتی گاهی ب نطافت شخصیم هم نمی رسم

منم همینطور اما امتحان بحثش برای من فرق میکنه. 😁من با همین وضع پایان نامه ام رو دفاع کردم و نمره کامل گرفتم. اینترنتتو خاموش کن برو سر درست