2777
2789
عنوان

,یکی ک حسش قویه بیاد لطفا ششم هفتم چشم باز نمیدونم هرچی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نه بنظرم نیستی یعنی حدسم اینه ک نیستی ناراحت نشی ولی بزودی میشی بچه اتم چون هیچی درموردت نمیدو ...

برا منم بگو عزیزم

کی باردار میشم و بچم چیه؟ 

ما خودمون اول داداشم و بعد دو تا دختریم

شوهرم دو تا خواهر بعد یه داداش بعد یه دختر بعد شوهرم. 

اگه همینجور تلاش کنی قطعا امیدوار باش داری ب هدفت نزدیک میشی

میشه جواب متم بدی ؟کی باردار میشم؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من همشون رو امتحان کردم هرکدومشون یه چیز میگه..و اگه یک سوال رو دوبار تکرار کنی دوتا جواب مختلف میده..کسی هم کا میگه به من درست گفت باید بگم جانم وفتی از منم صدتا سوال بپرسی در مورد خودت شانسی حداقل ۱۰تاشو درست میگم...دل نبند به این چیزا

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
مشکلی ک بخاطرش تصمیم ب طلاق گرفتین چی بوده؟ چند وقته اینجوری شدین؟ بنظرم احتمال آشتی تو شما زیاده

سه ماهه خونه پدرمم

بخاطر دلایل مسخره قهر کردم ولی شوهرم نیومد دنبالم 

چون 7 ماه بود که فهمیده بود قبل از ازدواج دوست پسر داشتم اونو نمیتونه هضم کنه

بهشم گفتم بیا آشتی کنیم گفت من گذشتتو میبخشم توام مهریتو ببخش که من قبول نکردم وقتی فهمید قبول نکردم گفت یا بیا توافقی جدا بشیم یا اگر مهرتو اجرا بذاری هیچوقت طلاقت نمیدم

خواهش میکنم اگر وقت داشتین یه سر به تاپیکام بزنین 

لطفا حستونو بگین

من همشون رو امتحان کردم هرکدومشون یه چیز میگه..و اگه یک سوال رو دوبار تکرار کنی دوتا جواب مختلف میده ...

بعضی موقع انگار منتظری یکی تو مسیرت هلت بده من الان همین حسو داشتم دلم میخواس یکی یگ اره قبولی ک روحیه بگیرم وگرنه انچنان اعتقاد. ندارم اونم از راه دور

میشه بگی من کی باردار میشم😢

فکر میکنم تا یسال دیگه. بالاترم گفتم مراجعه ب دکتر و مصرف قرص برای تنظیم هورمون ها و اینکه تو روزای تخمک گذاری اقدام کنین شانس بارداریتون بالا میبرین و درکنارش تغذیه. 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
اینجا دارن به اسم حس ششم،  پیشگویی و فالگیری میکنن

سلام.شما همون ممولی خودمونی؟

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
چرا حدس و گمان و تفکرات خودتونو به اسم حس ششم به این بنده های خدا قالب میکنید آخه

من تو اکثر نوشته هام میگم حدسم و حسم نسبت بهتون اینه و بیشتر حدس.بعدا چ قالب کردنی مگه مثلا داریم کاسبی میکنیم!؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝