2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییی

من خسته شدم از اینکه فقط به خودم تکیه کن ،از ترسیدن و بروی خودم نیدوردن،ازینکه همش دنبال راه جدید باشم😓

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
هعییی من خسته شدم از اینکه فقط به خودم تکیه کن ،از ترسیدن و بروی خودم نیدوردن،ازینکه همش دنبال راه ...

الان چیزی بگم کلیشه ای میشه ولی بخودت افتخار کن که همچین اخلاق هایی داری واقعا

منم پس فردای زایمانم دفاع ارشد داشتم. دکتری هم قبول شده بودم نمیشد دفاع نکنم.بلافاصله بعد زایمان اومدم پای لپ تاپ! روز دفاعم تلو تلو میخوردم  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
از نظر من این کار احمقانه هست.وحشتناکه.قشنگ تربن روز زندگیش رو گند مالیده

اینم نظریه. ولی از نظر منکه درس خوندنو خیلی دوست دارم. دوتا از قشنگی های زندکی رو این زن باهم داره الان که کار خیلی سختیه

👏👏👏 افرین واقعا افرین

ممنون ولی شوهرم عکس که نگرفت هیچی، یه  باریکلا هم نگفت  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
منم ی زن قویم دوروز دیگه ۶تاامتحان میان ترم توی روز دارم هنوز هیچی نخوندم

😂😂 اونجوریشو منم هستم چهار ماه دیگه باید کنکور بدم کتابهامو نصف هم نکردم .این عکسو دیدم بخودم فوش دادم😑

ممنون ولی شوهرم عکس که نگرفت هیچی، یه  باریکلا هم نگفت    

😅😅 ای بابا.شما خودت برای خودت ی جشن میگرفتی بعد همسرتونم دعوت میکردین بلکه متوجه بزرگی کاری که کردین میشد😄