2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمهامن هشت ساله ناباروری دارم دوسال پیش تامیکرویی که هیچ تقسیمی انجام نشدرفتم بعدش ول کردم دروانومیخوام بدونم کسی بوده بااینطورشرایطی که طبیعی مادرشده باشه...لطفاراهنمایی کنین

راز موفقیت رها کردن است 

فامیل ما سال ۸۰ ازدواج کردن و از اول جلوگیری نداشتند 

بعد از کلی دوا و درمون در نهایت بعد از چند ivf, در ivf اخر در بهمن ۹۶  دوقلو خدابهشون داد 

شهریور ۹۸ ناخواسته خانمه دوباره باردار شد البته به خاطر مشکلات مالی خودش رفت و سقط کرد

بچه هاچیکارکنم😭😭😭😭😭😭

چرا گریه میکنی عزیزم، به خدا بگو، از حودش بخواه شک نکن که جوابتو میده، کل کاری که اینجا ما میتونیم براتون انجام بدیم این که دعا کنیم، شما هم دعا کن، باور کن مامان میشی ،نترس، فقط توکل کن و اروم باش

با امید ، لطف و عنایت خدایم منم هم مامان شدم، پروردگارم سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم.

خیلی خسته ام دیگه کم اوردم.به هرچیزی چنگ میزم.دیگه رفته تونه سال.وادرشوهرمینااذیت نمیکنن ولی نوه میخوان شوهرمم تک پسره...😭😭پولم نداریم.اون یبارم قرض کردم رفتم...ترخداراه گیاهی خونگی هرچی دارین بگین بهم

میدونم عزیزم، خدا بزرگه، منم دعات میکنم

مرسی خوشگگلم....هرکاری که فکرکنیدکردم.الان میخوام یکم گیاهی کارکنم...یکی ازاشناهامون میگفت کسی ومیشناسه یسری شیاف گیاهی درست میکنه برارحم خیلی جواب گرفتن حامله شدن.برای نازاییم میده.دیگه اشنام قرارشده اونم بپرسه برام

مرسی خوشگگلم....هرکاری که فکرکنیدکردم.الان میخوام یکم گیاهی کارکنم...یکی ازاشناهامون میگفت کسی ومیشن ...

عزیزم ان شالله هرچی خیر و خوبی برات پیش بیاد به حق خودش

با امید ، لطف و عنایت خدایم منم هم مامان شدم، پروردگارم سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم.