2777
2789

سلام تو تاپیک قبلی گفتم ۷سال و نیم با پسری در رابطه هستم امروز زنگ باهاش صحبت کردم گفتم به این رابطه پایان بدیم ،گفتم برو ازدواج کن خیلی عصبی شد و  بشدت واکنش نشون داد،و منو محکوم به خیانت کرد و گفت حتی یک درصد هم به جدایی فکر نکنم و اگه پای پسری وسط باشه  کاری میکنه خودمو آتیش بزنم،گفت اگه برم عکسامونو به پدرم نشون میده،گفتم. مگه خودت نگفتی سه ماه دیگه جدا بشیم میخوای زن بگیری ،گفت ازت عصبی بودم ،گفتم که چی این منطق تا آخر عمر مجرد بمونم؟ ،هیچ جواب منطقی نداشت فقط میگه جدا نشو 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد با تو ازدواج کنه؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
الان بهت میگه جدا نشو چون فعلا لازمت داره، بعد یه مدت عکس عروسیشو میبینی و تو میمونی و یه سر بی کلاه

دقیقا ولی نمیخوام با دعوا جداشم یا پدرم بفهمه اصلا

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

چجوری بابات هفت ساله نفهمیده...!!!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
دقیقا ولی نمیخوام با دعوا جداشم یا پدرم بفهمه اصلا

نترس بابا جرئت نداره خودت کات کن تا بسوزه 

نه میاد بگیرتت نه میزاره تو ازدواج کنی 

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...