2777
2789

کسی به نوزاد زیر 6 ماه هیدروکسی زین داده برای تنظیم خواب یا الرژی ? 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خواب بچه دارو نده..

بچه از ۳ماهگی به بعد صدارو میفهمه.. اهنگ دانلود کن گوش بده اروم میشه.. شکمش رو سیر کن اروغش رو بگیر جاشو تمیز و خشک کن و ببرش تو اتاق ساکت و تاریک و با لالایی یا اهنگ بخوابونش..

دارو رو کبد تاثیر میذاره .. از الان به جون سلامتیش نیوفتید..ولی اگر برای آلرژیش میدی تا برطرف شدن الرژی تحت نظر دکتر باش..

دکتر به منم یه شربت داد که خواب اوره.. خیلی دکتر خوبیه و به راحتی دارو نمیده ولی دختر من بیش از اندازه بی قراره.. قبلا از دیگران کمک میگرفتم که کوچک ترین حرفشون یا دل داریشون میرفت تو مخم و تحملم کم میشد وقتی میدیدم همه نگرانن و هی بهم میگن آخی چقدر لاغر شدی و..

رفتم تو نت اهنگ لالایی گذاشتم.. بچه هوار میزد و من کم نیاوردم.. همه آهنگها رو تست کردم.. به اهنگ لالایی چرا علاقه نشون داد و باهاش میخوابه.. چند روز پیشم دیدم به آهنگ مهستی علاقه نشون میده و الان تو اوج گریه گذاشتم خوابید..دختر من ۴ ماهشه و آهنگ رو میفهمه.. بچه شما که ۶ ماهشه.. جای دارو راههای ارامش دادن و خوابوندنش رو پیدا کن..😍

چقدر دکترها فرق میکنن دکترپسرم  به من گفت استامینوفن بدم که کمتر درد احساس کنه

استامینوفن هم داد این واسه قبل ختنه بود کفت بده با یک ساعت بعد ختنه دیگه نده نمیدونم چراتجویز کرد

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
برای خواب بچه دارو نده.. بچه از ۳ماهگی به بعد صدارو میفهمه.. اهنگ دانلود کن گوش بده اروم میشه.. شکم ...

ممنون گلم ، لطف کردی 

اخه شب تا صب هر نیم ساعت بیدار میشه ،کلافم کرده

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
ممنون گلم ، لطف کردی  اخه شب تا صب هر نیم ساعت بیدار میشه ،کلافم کرده

بیدار شدنش دلیل داره.. ما از ساعت ۸ شب لامپ کل ساختمون رو خاموش میکنیم.. به کوچکترین نوری بیدار میشه..یا بعضیا از تاریکی میترسن و اگر ببری جای روشن نم نم اروم میشن..یا شاید خوب سیر نمیشه.. بهش کمکی بده بخوره..یا مارک پوشک هم گاهی تاثیر داره.. بعضی مارکها بچه توش راحت نیست.. مای بی بی خیلی خشکه.. دختر من مولفیکس راحته..دختر من ریفلاکس معده داشت.. بد گریه میکنه ولی من راههای درمان بدون دارو رو از مادرا پرسیدم و سعی کردم تو مواقع خیلی اضطراری که خیلی سوزش مری داره بدم و خدارو شکر دیگه نمیدم..من حتی به کارای خونه ام نمیتونم برسم.. اغوشی خودم درست کردم جوری که دخترم توش راحت باشه میذارم تو اون به کارام میرسم.. پسرمم مدرسه میره خیلی سخته به درسهاش رسیدگی کنم..ولی خدا به مادرا کمک میکنه.. 

حتما آروغش رو بگیر .. بچه ها طاقت دلپیچه ندارن..خوب سیرش کن با شیر با فرنی و.. جاشو نه خیلی گرم نه خیلی سرد کن..پسر من پتو دوست نداشت.. لباس بیشتر تنش میکردم..بعضی بچه ها دوست دارن سینه مادر تو دهنشون باشه موقع خواب.. امتحان کن.. اگر پستونک میدی بهش بده..یه موزیک لالایی با صدای کم بالای سرش بذار.. منم الان مهستی گذاشتم.. هم خودم روحیه ام عوض میشه هم بچه اروم میشه..بعد ازین بچه ات دندون در میاره بی قراری هاش بیشتر میشه.. پستونک کمک میکنه اونو گاز بگیره خارشش کمتر شه.. اگر کسی هست کمکت کنه که روزا بخوابی تا شبا حوصله نگهداریشو داشته باشی خوب میشه.