2777
2789
عنوان

بیاین هرچیزیکه با قانون جذب، رسیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 37 پست

سلام دوستای خوبم

هرکدوم از ما یه خواسته وهدفی داریم اما بخاطر تنبلی بخاطر نداشتم برنامه ریزی اون هدفو هی دس به دست میکنیم وانجامش نمیدیم.✨

یه گروه زدیم واتس  مخصوص دوستای که میخوان باهدف و برنامه ریزی پیش برن. 💪

و به موفقیت برسن

اگه میخواید عضو شید  شماره بدین تا عضوتون کنم.💫

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

امضامو بخونید عزیزم

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دعایی خوندی چجوری باورت رو قوی کردی میشه بگی؟

هر کسی ای جوری باورش قوی میشه من از اول این باور و داشتم بعد قوی ترش کردم و کاری کردم که از بین نره

من خیال پردازی داشتم برای باورم

ذکر می گفتم......چله بسم الله و حدیث کسا

جملات تاکیدی هم خیلی خوب بود

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

داشتم جواب اون تاپیک رو میدادم نوشت مبحث تعطیل شده.

من با قانون جذب همسر 

شغل

ماشین

خونه

فرشتگان

ارتباط با دیگران (باکمک فرشتگان)

ارتباط باخدا

شادی انگیزه 

ووووووو

ببخشید عزیزم‌الان بفرمایید

دوباره باکمک جذب کمک خدا و فرشتگان پیش برو

مشکلات ادمو میسازن دشمن ادم نیستن.

کتاب اثرمرکب رو بخون

من با قانون جذب همسر  شغل ماشین خونه فرشتگان ارتباط با دیگران (باکمک فرشتگان) ارتباط باخد ...

واقعا قانون جذب حقیقته 

ولی انقدر بی انگیزه ام که توپم منو از جام تکون نمیده

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
دوباره باکمک جذب کمک خدا و فرشتگان پیش برو مشکلات ادمو میسازن دشمن ادم نیستن. کتاب اثرمرک ...

دارم قبلا خوندم. نمیدونم چا نمیتونم دوباره برم بخونمشون

واقعا قانون جذب حقیقته  ولی انقدر بی انگیزه ام که توپم منو از جام تکون نمیده

از کم شروع کن. اثر مرکب همینو میگه میگه از کم شروع کن پله پله.

شاید اصلا متوجه تغییرت نشی اما کم کم تغییر میکنی ..

ببین فکرتو ععوض کن. دوباره شروع کن از اول اول .

من گروه دارم اموزش قدم به قدم دارم امضامو بخون. اگه خواستئ  و شرایطو پذیرفتید عضوتون میکنم.

چون اموزش میدم کامل راهنمایی نمیکنم الان اما چیزای عمومی رو اان بهت میگم..چیزایی که میخوای رو بنویس. روشون فکر کن تجسمش کن اول تو ذهنت خلقشون کن پروبال بده بهشون.

یه روحیه جنگ طلب داشته باش .سعی کن کارتو انحام بدی بعد به خودت هدیه بده.

وقتی تونستی بایستی روپاخودت وتحرک انگیزه پیدا کردی 

به چندنفر ااعلام کن  

اعلام کن درحال تغییری این کار باعث میشه قوی بشی وجنگجو

دارم قبلا خوندم. نمیدونم چا نمیتونم دوباره برم بخونمشون

تا خودت نخوای تغییر نمیکنی. الان وقتشه به مریضی نشون بدی ضعیف نیستی. یابه اونای که از ک بیرونت کردن.

تا خودت نخوای تغییر نمیکنی. الان وقتشه به مریضی نشون بدی ضعیف نیستی. یابه اونای که از ک بیرونت کردن.

از اون کار مسخره خودم اومدم بیرون.

ولی چیکار کنم کلا همت ندارم زود پشیمون و افسرده میشم

از کم شروع کن. اثر مرکب همینو میگه میگه از کم شروع کن پله پله. شاید اصلا متوجه تغییرت نشی اما کم کم ...

مثلا به کی اعلام کنم؟