2777
2789
عنوان

امشب شب پنجمه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ بهتر ادم لوس من ن ظرف میشورم ن خونه تمیز میکنم فقط می خورم و میخوابم درسمم نمیخونم کلا اعتصاب کر ...

حالا شوهرت ظرفارو میشوره

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
انشالله امشب میاد سمتت آشتی میکنین

از ديشبيه شروع كرده منت كشي خيلي كم رو ولي من دلم باهاش صاف نميشه

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
نه بابا من پريودم 

😂😂😂😂

پس همونه اگه وضعیت نرمال بود که طاقت نمیاورد اینهمه شبو.

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂
سوره مزمل رو بخون  ۱۰۰۱ بار ذکر یا ودود رو بگو

ذكر گفتم چند بار ولي سوره رو نخوندم 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
😂😂😂😂 پس همونه اگه وضعیت نرمال بود که طاقت نمیاورد اینهمه شبو.

اره بخدا 

ذكر گفتم چند بار ولي سوره رو نخوندم 

سوره برامن معجزه میکنه. بخونش حتما

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘