2777
2789
عنوان

بنظر شما چیه و چجوریه؟؟

95 بازدید | 11 پست

بچه ها ی سوال دارم لطفا هرکی حس میکنه ازین بحثا خوشش نمیاد ب جای اینکه گزارش بزنه نیاد تاپیکـ سپاس❤

بنظرتون ویژگی و ایده ال دوست پسر خوب چیه؟

باید چطوری باشه؟

چ کارایی بکنه؟

اخلاق و قیافه و پول و....

بنظرتون چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سری بهت گل بده قایم کنه زیر کتپشنش بعد سورپرایزت کنه ناهار ببره رستوران جیگرکی یا پیتزا ببره شمال لب دریا ماشین سواری دور دور بستنی شبا بگه شب ب خیر صبح ها صبح ب خیر بگه 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

اصل اخلاقه. قیافش معمولی جوری که بهم بخورین. دوست پسر خوشکل مال مردم همش باید تن و بد نت بازه اما خب خوشکله با وفا هم کم نداریم که باید شناختت بالا باشه. صادق باشه اهل کار و به رابطه اهمیت بده. و قدر دختر رو بدونه یجوری واقعا بزاره رو سرش این نشونه عشق واقعیه. گاهی گیر بده ک باز نشونه اهمیت هست آزادی عمل بده. بدبین نباشه. به طور کلی یه رابطه عشق لانه آزاد ک پر از احترامه

لعنتی بیچاره ورشکست میشه😂

خب دوست پسر خوب اینجوریه دیگه دوست پسر خودم که چن تاش داشت بقیه شو نداشت 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
اصل اخلاقه. قیافش معمولی جوری که بهم بخورین. دوست پسر خوشکل مال مردم همش باید تن و بد نت بازه اما خب ...

دوست پسر خودم همه اینایی ک گفتی هست

فقط از نظر قیافه خیلی فرق داریم همه میگن من خیلی خوشگلترم ...😕

مشکلمونم اینه ک راهمون دوره

همین

مشکل دیگه ای نداریم😕

دوست پسر خودم همه اینایی ک گفتی هست فقط از نظر قیافه خیلی فرق داریم همه میگن من خیلی خوشگلترم ...😕 ...

قیافه مهم نیست دل مهمه. ارزش قائل شدن مهمه. فهمیده شدن مهمه. هرکی میگه ممکنه حسادت باشه. اگ حالت باهاش خوبه اجازه اظهار نظر به هیچ کس نده. رابطه دونفره شما مرز و حرمت داره اجازه نده کسی دخالت کنه. 

قیافه مهم نیست دل مهمه. ارزش قائل شدن مهمه. فهمیده شدن مهمه. هرکی میگه ممکنه حسادت باشه. اگ حالت باه ...

مرسی عزیزم

حرفات خیلی خوب بود

دیشب داشتم ازین فکرا سکته میکردم

هیچوقت خودمو ب خاطر فکر هایی ک دیشب تو سرم بود نمیبخشم

واقعا دوسش دارم و دوسم داره.....

برامون دعا کن

چند ماه دیگه میره سربازی 

تحمل نبودش صبر زیاااااادی میخواد

ولی مشکل دوریههههه چندین ماهههه همو ندیدیم دارم ازین وضع خسته میشم

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوب بود دیشب داشتم ازین فکرا سکته میکردم هیچوقت خودمو ب خاطر فکر هایی ک دیش ...

اگه دوسش داری حرف ناامید کننده نزن خیلی زود تموم میشه. و به این با ور داشته باش خیلی از دوستای آدم بدترین ضربه هارو میزنن به آدم با حرفاشون. من دوتا خاسگار خوب تحت تاثیر حرف دوستم رد کردم. الان همو نمی‌بینیم برای من پشیمانی مونده اون موقع کلم گرم بود واقعا متاسفم به حال خودم و عقلی که خرج نکردم. تحت تاثیر حرفا نباش با غفلت تصمیم بگیر که صبح پشیمون نشی پشیمون هم شدی بگی خودم کردم که لعنت بر خودم باد