2777
2789
عنوان

چرا این منوچهر هادی همش فیلم زندگی پولدارا رو می سازه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست
چرا تحمل دیدن خانواده هایی که شبیه خودت نیستن رو نداری تو خودت داری میگی ۸۰درصد اونطور نیستن پس تنه ...

ینی من حسودم اخه کیه که دلش خونه زندگی خوب نخواد کیه که عروسی نخواد ینی من فقیر بدبخت ادم نیستم دل ندارم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
دل ندیدی نه اگه می دیدی این نمی گفتی چون ابجی رستا یکتا ناصره 

عه راست میگی؟ امروز نصف آخرش رو دیدم فقط نمی دونستم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میزای تالار ما اهنی بود مستطیل بعد رومیزی ام نداشت روش سفره یکبار مصرف انداخته بودن انونم هر چن تا میز ی شکل

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
چه عجب توی دل ،یکتا ناصر نیست  همه ی فیلم هاش حتی شده یه سکانس زنش بازی کرده

تولیست بازیگراش ک هست😐

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
دل ندیدی نه اگه می دیدی این نمی گفتی چون ابجی رستا یکتا ناصره 

شما دیدی؟

دیروز قسمت اولش اومد؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
شما دیدی؟ دیروز قسمت اولش اومد؟

من امروز دیدم همشم یاد عروسیم افتادم اعصابم خرد شد من همچون عروسی می خواستم ولی عروسیم تو دوقوز اباد برگزار شد 

ینی من حسودم اخه کیه که دلش خونه زندگی خوب نخواد کیه که عروسی نخواد ینی من فقیر بدبخت ادم نیستم دل ن ...

واه چه توجبهی داری مثل این میمونه که تو شوهرت ماشین نمیتونخ بخره بعد ادمای اطرافتم از ترس تو که دلت اب نشه نتونن بخرن..چه انتظار بی ابی...ادم هستی و هرکسی به اندازه تلاشش  پوا گیرش میاد..کسی مفتی به جایی نمیرسه .متاسعانه ادمای چشم تنگ ادن پولدارا رو دزد میبینن..دیگران مسئول بی پولی شما نیستن از کسی جواب نخواه به کسی چه

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
واه چه توجبهی داری مثل این میمونه که تو شوهرت ماشین نمیتونخ بخره بعد ادمای اطرافتم از ترس تو که دلت ...

خوش ب هالت از حرفات مهلومه پولداری خب عزیزم راه پولدار شدن ب منم بگو وقتی کار نیست چه کنم با حقوق یک تومن چه جوری پولدار شم

اینا قشر مرفهن درد مردمو نمیفهمن منوچهر هادی میلیاردی درامد داره یادمه وسطای اکران رحمان ۱۴۰۰ فیلم پخش شد همش میگفت هر کی ببینه حرومه😕تازه سودشم کرده بود..همین اتفاق برا فیلم  اصغرفرهادی افتاده بود بنظرم یکی از بازیگراش پنه لوپه کروز بود تازه قبل از اکران، اما اقای فرهادی با مناعت طبع گفتن حالا ک این اتفاق افتاده من اصل فیلم رو میزارم رو اینترنت همه ببینند و لذت ببرند..البته هر کدام مطمعنن دلایل خودشونو دارن اما..

چشمان تو آفریقاست.. 
خوش ب هالت از حرفات مهلومه پولداری خب عزیزم راه پولدار شدن ب منم بگو وقتی کار نیست چه کنم با حقوق یک ...

عزیزم  

از دست تو...بابا انقد ناامید نباش دنیا انعکاس حرفا و فکرای روزانه ی ماست...

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
اینا قشر مرفهن درد مردمو نمیفهمن منوچهر هادی میلیاردی درامد داره یادمه وسطای اکران رحمان ۱۴۰۰ فیلم پ ...

فرهادی خیلی بامرامه 

می گم من رحمان دیدم اونم قاچاقی می دونستم گفته حروم ولی دیدم ی جوری می خواستم انتقام بگیرم از پولدارای خسیس مث منوچهر هادی ی فیلم از ناخنش نمی چکه لعنتی 

😂😂😂

الان گفتی گفته حروم ی جوری شدم ینی ی اثری کرد روم حالا پول فیلمش چه طوری بهش بدم که این کنس عقده ای اون دنیا سر سراط یقه مو ول کنه ؟