2777
2789

اون از عاشقانه اونم از سریال دل دیدین چه قصری زندگی می کردن ماشین پورشه عروسی انچنانی چرا دل مردم اب می کنه وقتی ۸۰ درصد مردم اونجور زندگی هایی ندارن من که حتی یکبارم اونجور خونه یا عروسی نرفتم 😭😭😭😭😭منم دلم می خواست عروسیم تشریفات انچنانی باشه ولی میز صندلی عروسیم از اون مستطیل اهنی ها که برا سالن غذاخوریه بود 😣

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

کارگر ساده نیازمندیم رو دیدی؟

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما درکی از طبقه ای بغیر از طبقه خودش نداره 

خودش ینی اونجوری خرپوله ؟ ینی از اول همون جور بوده 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
خودش ینی اونجوری خرپوله ؟ ینی از اول همون جور بوده 

نه احتمالا بعد پولدار شده

ولی تو رحمان1400 هم خانواده رحمان فقیر بودن. .ولی اکثریت فیلماش همینطوری که شما میگی هست

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

چه عجب توی دل ،یکتا ناصر نیست 

همه ی فیلم هاش حتی شده یه سکانس زنش بازی کرده

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خخخخ تو خوبه یه عروسی میتونی بگیری من همونم نمیتونم بگیرم منم دیششب حسرت خوردم عشقش چه جوری سورپرایز ...

دیدی فقط چن میلیون پول گل رزایی بود که جلو پای رستا پرپر کرده بود اون وقت شوهر من تو دوستی مون از اینا که سر چهار راه گل می خرن برام گل تاج خروس خریده بود 😭

چرا تحمل دیدن خانواده هایی که شبیه خودت نیستن رو نداری

تو خودت داری میگی ۸۰درصد اونطور نیستن پس تنها نیستی..‌

در ظمن به اندازه کافی فیلم بدبختی داریم.فیلم دربه دری ادما ..نقلن دیشب من صداهای خاموش رو دیدم حالم گرفت از زندگی فلاکت بارشون

فیلم توی روان و روحیه ادم تاثیر داره و چقد خوبه منظره و ادم زیبا ببینیم حالمون جا بیاد من که کیف میکنم بخدا

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
چه عجب توی دل ،یکتا ناصر نیست  همه ی فیلم هاش حتی شده یه سکانس زنش بازی کرده

دل ندیدی نه اگه می دیدی این نمی گفتی چون ابجی رستا یکتا ناصره