2777
2789

هنوز سرحال نشده ..همش خوابش میاد  بی حاله ..میگه سردمه ولی دیدم زیر پتو خیس عرق شده ..یک ساعت گذشته از پروفن ک بهش دادم ..قرص استامینوفن بهش بدم اشکالی نداره ؟؟میگم شاید بلند شه غذا بخوره .نمیدونم دلیلش چیه .تب هم نداشت .با دست نگاه کردم .تب سنج نداریم..ممنون میشم بگید قرص بهش بدم ی ن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پروفن یکم خواب آوره

ی چیزی بده بخوره

تبش بالایه مگه؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

تب و لرز داره که سردشه و خیس عرق شده حتما ببرش دکتر الان آنفلوآنزا همه گیر شده ایشالا که آنفلوآنزا نباشه ببرش دکتر 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

تبش بالایه یا درد داره

که پروفن دادی؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بزار بخوابه، عرق کنه خوبه، پتو روش بنداز، بپرس بدن درد نداره، لیمو شیر بهش بده، احتمالا از داخل گر گرفته، مراقبش باش داره سرما میخوره

یا پروفن یا استامینفون

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
با دست ک نگاه کردم تب نداشت فقط میگه خوابم میاد ..

وا خوب چرا پروفن دادی

میذاشتی بخوابه