2777
2789
عنوان

ضربه به شکم در بارداری

934 بازدید | 15 پست

سلام بچه هامن هفته32هستم امروزدر کمد محکم خورد تو شکمم

همون لحظه خیلی احساس درد کردم همون موقه ولی الان فقط دست میزارم درد دارم

نی نی مم کم و بیش تکون میخوره

نمیدونم کجاش بودش ولی خورد بهش چون دستمو گذاشتم یه قمست از بدنش همونجابود که ضربه خورد

چیکار کنم حالا میترسم مشکلی پیش بیاد

جانِ من.... خوش اومدی بدنیامون  

ب دکترت زنگ بزن

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

برو‌دکتر

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جفتت قدامی باشه زیاد نباید نگران شی ولی حتما حتما برو سونو بچه رو چک کنن عزیزم اینطوری خیالت راحت تره

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
برا من که اتفاق افتاد خداروشکر چیزی نشده بود

من خیلی میترسم بهم گفت برو ضربانشو گوش بدن

میگم نیاز نیس برم سونو

جانِ من.... خوش اومدی بدنیامون  
جفت قدامی باشه بیشتر باید نگران شد، چون احتمال جدایی جفت هست

مگه خیلی محکم خورده. با ضربه ی معمولی که جفت جدا نمیشه مگه الکیه. تازه اگه به بچه بخوره که بیشتر باید نگران باشی

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
مگه خیلی محکم خورده. با ضربه ی معمولی که جفت جدا نمیشه مگه الکیه. تازه اگه به بچه بخوره که بیشتر بای ...

نه من نمیدونم ضربه در چه حدی بوده،  منظورم این بود جفت قدامی آسیب پذیر تر از بچه اس، بچه با مایع امنیوتیک محافظت میشه