2777
2789
عنوان

شاد.بی خیال.بی مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 122 پست
پدر و مادرم اذیت میشن؟! چرا اجازه ندادن با یکی از خواستگارایی که پسندیدم ازدواج کنم تا حالا اذیت نش ...

الان داری انتقام میگیری ،به نوعی،اونو از خودشون بپرس ولی با این اوصاف که گفتی الان خودت بیشتر داری داغون میشی

چه حقی؟! حق دارن جلوی ازدواجم رو بگیرن  پدرم حق داره مجبورم کنه با کسی که خودش میخاد ازدواج ک ...

عزیزم با عرض معذرت این طور که پیداست مشخصه شما دختر عاقلی نیستی

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون جمله اخر که گفتی رها شدم چقد خوبه مجرد بودن رو منم که شرایط مثل شمارو دارم چند وقتی پیش بهش رسیدم واقعا لذت بخشه میدونی اخه منم نگرانیم این بود تا سنم نرفته بالاتر ازدواج کنم چون یه دختر سنش که از ۳۰ بگذره واقعا ازدواج و بچه دار شدنش با دشواری روبرو میشه و نیازه نکران باشه هر روز و هر ماه و هرسال که میگذره و نگرانی های متفاوت هم نه فقط یک نگرانی و واقعا ادم اذیت میشه

حالا اگه بیایم ازدواج رو حذف کنیم میبینیم که تا اخر عمر وقت داریم واسه هرکاری و چقد لذت بخشه و به ادم حس رهایی میده

منم بیخیال شدم الان فکرم اینه ازدواجم شد شد نشد هم به درک😀

حالا کلی وقت دارم واسه هرکاری دلم بخاد

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
الان داری انتقام میگیری ،به نوعی،اونو از خودشون بپرس ولی با این اوصاف که گفتی الان خودت بیشتر داری د ...

شاید اره به ظاهر شادم ولی از درون داغونم

خب غیر انتقام چه کاری میتونم بکنم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
اون جمله اخر که گفتی رها شدم چقد خوبه مجرد بودن رو منم که شرایط مثل شمارو دارم چند وقتی پیش بهش رسید ...

بله میفهمم

خب منم دوست دارم دوباره بچگی کنم

خسته شدم از بزرگ بودن

از خواهر بزرگ بودن ولی مجرد

خسته شدم از این همه مسئولیت

میخام رها باشم

استارتر یجورایی حق داری عزیزم  چند سالته؟  دلیل مخالفتشون چی بود؟

29 سالمه

پدرم شرایط خاصی گذشته میگه پسر باید با عرضه باشه بتونه خوب پول در بیاره

به خواسته های من توجه نمی کنه

29 سالمه پدرم شرایط خاصی گذشته میگه پسر باید با عرضه باشه بتونه خوب پول در بیاره به خواسته های من ...

خب تو این سن دیگه باید ازدواج کنی نباید شرایط سخت بذاره 

از نظر مالی هم بهت وابستن خانوادت؟

دوستان همش این بچه ها نیستن که نسبت به پدر و مادر مسئولن پدرو مادر هک مسئولن باید به علائق بچه احترا ...

بله رفتار من دیگه بازخورد رفتار خودشونه