2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

229 بازدید | 43 پست

یه ساله ازدواج کردم تو یه شهر غریب شوهرمم تا میرسه شام میخوره میخوابه و کلا ادم کم حرفیه

تمام مدت هفته خونم شوهرم اجازه کار کردن و پول برای خرید کردن بهم نمیده در حالی ک مجرد بودم هم ازاد بودم هم شاغل

بیشتر روزا تو خونه گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه پول کلاس ندارم کلا خسیسه و بد دل

خوب چرا باهاش ازدواج کردی ؟ شما که وضعیتت قبل ازدواج خوب بوده !

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
دقیقا بهش میگم تو ب من ظلم میکنی من گاهی ۱۴ روز رنگ افتابو نمی بینم به شدت لاغر شدم برای خونه گوشت ...

ای بابا ،خوب حق داری واقعا ، به خانوادت گفتی ؟ 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

منم دقیقا خیلی احساس تنهایی میکنم بااین مرد باردارم هشت ماهمه میاد خونه ن کمکی ن چیزی شام میخوره میخابه من ب سختی از جام بلند میشم هی دستور میده. اصلا خیلی رو مخمه کوچکترین کمکی بهم نمیکنه همش میگه مگه زنای قدیم اینجور بودن. بهش میگم حداقل یکم دیر تر بخواب بخدا از صب تا شب تنهام ی مامان دلسوزی هم ندارم ک برم پیشش بعضی اوقات از خستگی ناهار نمیتونم درست کنم اینم اونجوری میکنه اه چقد بده

تو اشنایی اینجوری نبود خرش از پل گذشت اینجوری شد میرتم بیرون نون و ماست بهم میده

واقعا داری میگی ؟؟ اگر واقعیت هست که جدا بشو