سیکلاتون چند روزس؟ بله دیگه میدونم چون ده روز دیگه موعدتونه قطعا علامت بارداری نیست علایم با ...
۲۸ تا ۳۰ روز ...اولین باره ک اینطور میشم همیشه تخم دانام اینجور موقع ها یروز درد میگرفت و تمام ولی حالا نمیدونم چمه میترسم مریض شده باشم خیلی طول کشیده اخه
من ٥ روز به پريودم مونده تهوع و سرگيجه و دلدرد دارم بيبي زدم منفي بود امشب انقدر غصه خوردم زدم سيم اخر عاقبت تصميم گرفتم بيخيالش شم برم باشگاه و بخودم برسم هروقت خدا داد دستش درد نكنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲۸ تا ۳۰ روز ...اولین باره ک اینطور میشم همیشه تخم دانام اینجور موقع ها یروز درد میگرفت و تمام ولی ح ...
میخوای برو دکتر سونو انجام بده
من نمیدونم چه اتفاقی اره میفته
شاید رحمت داره پاک سازی میشه با اون دمنوش که خوردی
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
سه سال و نيم خيلي داغون و نااميدم انقدر دارو هرموني ميخورم شبيه مرغ شدم بقيه جلوم عرض ...
بچه هم جزئی از زندگیه همه زندگی ک نیست اره خوب میکنی برا روحیم عالیه من دختر داییم ۱۵ ساله ک کارش همینه عزیزم ولی هنوز داره تلاش میکنه انشالا ک تو همین الان باردار باشی و چند وقت دیگه خبر بارداریتو بدی ناامید نشو خیلیا شرایط خیلی بدتری دارن خودتو سرگرم کن و کنارش ب دکتریت هم برس ❤❤💝💝 من دلم روشنه