2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیر افتادم...

255 بازدید | 14 پست

نمیدونم چیکار کنم بین دوراهی گیر افتادم خانواده م یه شهر دیگه هستن دلم خیلی واسشون تنگ شده میخوام برم سر بزنم ولی همسرم نمیتونه باهام بیاد بهم میگه تنها برو از طرفی دوس ندارم تنهاش بزارم از یه طرفم دوسدارم برم پیشِ خانواده م

به شوهرمم خیلی اعتماد دارم از این مرداس که فقط به فکر کار و زندگیه حالا بنظرتون تنهایی برم یا صبر کنم هروقت شوهرمم تونست بیاد با خودش برم؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سر بزن. من قبلا بدون شوهرم نمیرفتم..اما الان یوقتایی میرم. کلی هم لذت میبرم

منم خیلی دوس دارم برم دوباره میگم گناه داره چند روز بدون غذا باشه یه اخلاقی هم داره تنها نمیخوابه میگه بختک میفته روم واسه همین دو دلم 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
وای دقیقا مث منی اما من نگران نهارشم و اینکه دلم براش میسوزه تنها بمونه😞اما چه کنم یه ماهی میمونم ب ...

خیلی سخته واقعا از یه طرف دلت هوای خانواده ت رو میکنه از یه طرف وقتی میری کوفتت میشه همش به فکر شوهری که الان چیکار میکنه غذا داره یوقت خواب نمونه سرکارش دیر بشه و...

خیلی سخته واقعا از یه طرف دلت هوای خانواده ت رو میکنه از یه طرف وقتی میری کوفتت میشه همش به فکر شوهر ...

اره منم میرم خونه مامانم اونجاهم به فکر همسرمم😑شبا یواشکی گریه میکنم 🤣

❤دخترم زندگی منه❤
اره منم میرم خونه مامانم اونجاهم به فکر همسرمم😑شبا یواشکی گریه میکنم 🤣

😂😂😂 شما از منم حساس تری

وای که چقدر غریبی سخته😭

آره خیلی سخته😞همش به اونایی که پیش مامانشونن حسودیم میشه🙁

منم همینطور

مخصوصا وقتایی که خیلی به مادر احتیاج دارم چندروز پیش آنفولانزا گرفتم حالم خیلی بد بود گریه میکردم همش هم چون حالم خیلی بد بود هم بخاطر اینکه مامانم پیشم نبود یکم بهم رسیدگی کنه نوازشم کنه تا زودتر حالم خوب بشه😭

منم همینطور مخصوصا وقتایی که خیلی به مادر احتیاج دارم چندروز پیش آنفولانزا گرفتم حالم خیلی بد بود گ ...

اره منم الان با وجود دخترم سرگرم شدم اما باز دلم میگیره قبلا کارم گریه بود همسرمم بامن گریه میکرد😂

❤دخترم زندگی منه❤
اره منم الان با وجود دخترم سرگرم شدم اما باز دلم میگیره قبلا کارم گریه بود همسرمم بامن گریه میکرد😂

آخی چه همسر احساساتی 

منکه تقریبا دوساله اقدام میکنم و باردار نمیشم گفتم شاید با بچه سرگرم بشم از تنهایی دربیام ولی قسمت نبود خدا بهم زود بچه بده😔

آخی چه همسر احساساتی  منکه تقریبا دوساله اقدام میکنم و باردار نمیشم گفتم شاید با بچه سرگرم بشم ...

عزیزم انشالله خدا یه نینی بهت میده که هیچکس یادت نمیفته با شلوغ بازیاش منم جلوگیری نداشتم بعد دوسال یهو دیدم ۷هفته باردارم😊

❤دخترم زندگی منه❤
عزیزم انشالله خدا یه نینی بهت میده که هیچکس یادت نمیفته با شلوغ بازیاش منم جلوگیری نداشتم بعد دوسال ...

ممنون انشاالله

چقدر خوب خدا گُل دخترتُ حفظ کنه واستون چه حس خوبیه که اینجوری غافلگیر بشی😍